其實兔兔的腳板底毛洗唔洗剪?
因為絨絨妹D腳板底毛好厚, 有時行路會冼住咁行.
‵小瑩 :])) 2008-10-11 12:40:52 PM
千其千其千其唔好剪呀!!!!!!!
佢地手手腳腳既毛毛都係要黎保護嫁!~~~
你剪左佢地就好易有腳瘡嫁喇~~~
唔好剪呀~~~~
絨絨妹)) 2008-10-11 12:44:43 PM
哦...明白,
我見有人幫兔兔剪腳板邊邊果D毛毛, 果D毛毛係唔係可以剪嫁?
‵小瑩 :])) 2008-10-11 12:46:04 PM
原帖由 絨絨妹 於 2008-10-11 12:44 PM 發表
哦...明白,
我見有人幫兔兔剪腳板邊邊果D毛毛, 果D毛毛係唔係可以剪嫁?

其實無咩必要都唔洗剪佢地d毛~
我諗除左帶出去美容o個d美容師會剪之外~
我地自己都唔會想剪佢地手仔腳仔d毛呀~
絨絨妹)) 2008-10-11 12:52:28 PM
原來係咁:026:
BB囡 2008-10-11 12:55:04 PM
我之前都有諗過剪..
因為成日見佢行親都冼
好似好可憐咁:020:
阿度 2008-10-11 01:09:27 PM
腳板底既毛越厚越好,感覺上佢地行得舒服d:070:
不過記得梳毛個陣要梳埋腳板底d毛呀~
lingyan 2008-10-11 01:11:41 PM
其實你地試下反轉兔兔,摸下佢腳板仔,摸上去好舒服 ga  ^v^
‵小瑩 :])) 2008-10-11 01:29:17 PM
原帖由 阿度 於 2008-10-11 01:09 PM 發表
腳板底既毛越厚越好,感覺上佢地行得舒服d:070:
不過記得梳毛個陣要梳埋腳板底d毛呀~

芝麻最憎人搞佢腳板底@_@"
我好少梳XDD
HazukiYada 2008-10-11 01:37:41 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-11 01:29 PM 發表

我好少梳XDD

哈哈~ 魚魚都係架.. 一掂佢就縮架喇!! 好攪笑!!
elvisli 2008-10-11 01:41:04 PM
兔仔腳底冇肉架.冇哂d毛的話腳骨就會好受力
阿度 2008-10-11 02:04:13 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-11 01:29 PM 發表

我好少梳XDD

梳左可以減低生腳瘡機會架:070:
阿度 2008-10-11 02:04:37 PM
原帖由 HazukiYada 於 2008-10-11 01:37 PM 發表

哈哈~ 魚魚都係架.. 一掂佢就縮架喇!! 好攪笑!!

哈哈~~魚魚可能好痕:040:
vice0926 2008-10-11 02:34:00 PM
mimi都係ga wor..
一掂佢d腳板底就會打人ga la~~
阿度 2008-10-11 02:38:36 PM
原帖由 vice0926 於 2008-10-11 02:34 PM 發表
mimi都係ga wor..
一掂佢d腳板底就會打人ga la~~

閃閃都唔鈕意架,不過唔梳唔得
佢一縮咪話佢囉~叫佢唔好縮..比我梳兩下
兩下後真係走佬咪下先激死:043:

快速發帖