MR既新兔籠,在台灣很受歡迎
昨天在I 心 兔兔 度見到實物,感覺上空間唔夠...不過勝在夠高

而且R記賣平過 I LOVE 兔兔

‵小瑩 :])) 2008-10-15 11:52:52 AM
嘩..要700蚊喎-口-..
咁貴....雖然個樣幾靚..但係好細咁..
debbie1222 2008-10-15 12:08:23 PM
(((感覺上空間唔夠...不過勝在夠高)))
我昨日都見到0o0"...也有同感
我寧願空間大d,都唔要夠高+x+"
lingyan 2008-10-15 12:34:47 PM
個 SIZE 同 Q 兔 O個隻差唔多 ..
雖然個款係靚,但係好似唔值 ....

我覺得 MR 黑色個隻仲靚 D ....

不過有抽屜式既兔籠究竟好唔好用呢 ?
kkyan01 2008-10-15 12:36:55 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-15 12:34 PM 發表

個樣都幾靚啊, 但成七百蚊, 好貴啊 ~
抽屜式... 如果兔兔識去廁所都好嫁,
但唔識的話,有d暗位好難洗
TINA 2008-10-15 12:48:39 PM
有無樣睇下呀,,,,
我無見過啊,,,,
‵小瑩 :])) 2008-10-15 12:57:55 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-15 12:34 PM 發表

我係超級懶人XD所以有抽屜對我黎講真係一個極大既幫助~haha
芝麻識去廁所@@所以個抽屜淨係接住d屎屎..
其實幾好嫁..人地睇落好似好乾淨咁XD
hh0 2008-10-15 01:54:26 PM
識去廁所就好用,淨係接住d屎屎..
唔識去廁所就洗餐死,唔係就積住d尿漬
只不過,識去廁所又唔需要用抽屜.......
都係比超級懶人用ga
:073: :073:
karen195 2008-10-15 02:08:48 PM
r 記網站的圖↓

由台灣網站的大圖↓
http://www.miaclk.net/shop_more_pic.asp?ProdId=2476

都係比超級懶人用ga

我都係超級懶人~:031:  所以用緊ab 抽屜式籠

不過這個芝麻應該住唔落...加建左一層都覺得唔夠

lingyan 2008-10-15 03:15:48 PM
同意hho個講法,
識去廁所又無必要用抽屜式 wor

我都係超級懶人,睇miffy個籠咁簡單就知 la ....

快速發帖