各位~~lucky 姐係之前既 naughty呀~
我終於幫佢諗好名啦:014:

我成家人都成日笑佢似狗...我成日都覺得好無奈嫁...:026:
不過有時又覺得幾似...:031:
衰在佢連個名都似狗.......=w=

其實我覺得lucky有d似 debbie1222 隻啡啡嫁...>w<

.........唔知佢諗緊咩呢........?

尋日買左個木屋俾佢放草草~ :021:

好舒服咁wor...

媽咪..你做咩影我呀 !! :013:

smallsuishan 2008-10-17 11:55:23 PM
你隻兔兔好靚 好得意!!
shura 2008-10-17 11:56:27 PM
好QQQ啊....:073:
alliekapo 2008-10-18 12:00:53 AM
好得意ar!!!:023: :012:
光之天使)) 2008-10-18 12:01:18 AM
嘩~~~好可愛呀~~:021:
訓得好舒服咁wor~~
wesky 2008-10-18 12:02:18 AM

我小丸已經被當成狗好耐了
debbie1222 2008-10-18 12:05:32 AM
第一張訓覺既神態十分似,我隻啡啡既顏色比較深d

我部機呢二日就應該整好,到時再POST D 相上黎喇
CHIUPO=] 2008-10-18 12:06:27 AM
我爸爸成日一路摸樂樂,然後就同佢講 good dog! good dog!:077:
直程當左樂樂係隻狗:042:
kkyan01 2008-10-18 12:12:22 AM
lucky 好可愛啊, 唔經唔覺大個左啦,
其實, 雪糕芭啡成日都被人話佢地係狗嫁,
雪糕外形上俾人話係狗
芭啡係行為上俾人話係狗 :024:
‵小瑩 :])) 2008-10-18 12:39:04 AM
哎唷....lucky好得意呀>333<
中槍o個張超可愛呢!!
張張都訓得好舒服咁!:039:
lingyan 2008-10-18 12:58:11 AM
好可愛丫~~

兔婆成日話 MIFFY 仔似狗,
趴係地下同屋企差狗差唔多 XD
Panda)) 2008-10-18 01:18:50 AM
原帖由 debbie1222 於 2008-10-18 12:05 AM 發表

好呀~~等你:039:
波丸媽 2008-10-18 08:20:39 AM
兔兔已經比人形容為唔識得吠既狗啦~~
成日去買草果陣同個老闆係咁傾隻(人地當係唔識得吠既狗)小丸啦~~~
因為佢所有兔繩呀,兔袋呀等等都冇小丸岩用既size~~XD~~
佢建議我去買小型狗用的狗繩:066:

波丸媽 2008-10-18 08:21:12 AM
原帖由 debbie1222 於 2008-10-18 12:05 AM 發表

我又要等啊~~
大家都等~~XD
cordero 2008-10-18 08:22:21 AM
好得意啊~好靚既一隻兔兔...唔係狗牙兔地

快速發帖