Sasa一歲生日,雖然仲要食藥,不過媽咪都準備左個蛋糕賀佢,仲有細佬一齊食,希望你身體健康,開開心心﹗

圖1
左上: Sasa:「媽咪,係咪兩個蛋糕都係俾我嫁?」媽咪:「傻妹,唔好咁為食啦,其中一個先係俾你嫁﹗」
右上: 壽星女與蛋糕的合照
左下: 請留意右上角的jobe,佢望到實,心唸,點解得家姐有餐開,我無份gei?
右下: Sasa:「我唔客氣勒﹗好好味呀,有菜心、小棠菜,仲有梨食tim﹗生日好開心﹗」

圖2
左上: 家姐有生日帽,jobe也有紳士帽賀家姐生日
右上: 兩隻為食兔,食到唔顧儀態,D帽都跌晒落黎,醜死鬼勒﹗
左下: 食到連帽都唔見,媽咪平時點教你地架?
右下: 好食到,停唔到口?

圖3
左上: Sasa:「細佬,我飽勒,你未飽?」Jobe:「家姐,我未呀,一係你行開先啦,唔好阻住我食﹗」
右上: 嘩,仲有咁多,今次發達勒,我食,我食,我食﹗
左上: 真係好好好味﹗
右上: 睇下jobe食到幾多菜汁就知佢有幾enjoy食勒﹗

圖4
左上、右上、左下: 媽咪,我11/11生日,你再整俾我食丫﹗最多我依家帶番頂帽,等你影多d相﹗
右下: 最後D枝無人食~

圖1

圖1

圖2

圖2

圖3

圖3

圖4

圖4

cloudcloudgrace 2008-10-20 01:23:27 AM
Happy birthday to SaSa:002:
大富翁 2008-10-20 01:30:09 AM
生日快樂呀!!!sasa!!!
日日都要健健康康!!
快d 好返喇..!!!!^^
tiffany 2008-10-20 02:15:58 AM
Sa Sa生日快樂啊~~~~
祝你身體健康:002:
媽咪真係整左個帽仔俾你喎
好靚呀~~仲有個生日帽都好靚
有咁多菜菜食一定好開心喇
shura 2008-10-20 07:08:48 AM
:002: :002: :002: 恭喜啊....
:001: :001: :001: 生日快樂
kkyan01 2008-10-20 08:26:17 AM
sasa生日快樂 ~ :002:
身體健康, 要快d好返啊 ~
愈大愈靚靚 ~

sasa 話, 今日好開心啊 ,
如果日日都生日就好啦 ~
又有媽咪整ga 生日帽, 加上好好味ga菜菜 ~
jennytyy 2008-10-20 08:58:44 AM
原帖由 tiffany 於 2008-10-20 02:15 AM 發表
Sa Sa生日快樂啊~~~~
祝你身體健康:002:
媽咪真係整左個帽仔俾你喎
好靚呀~~仲有個生日帽都好靚
有咁多菜菜食一定好開心喇

都係要多謝你,我先整左jobe頂帽ja
jennytyy 2008-10-20 08:59:40 AM
我會同sasa講大家俾佢的祝福,多謝呀﹗
jennytyy 2008-10-20 09:04:38 AM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-20 08:26 AM 發表
sasa生日快樂 ~ :002:
身體健康, 要快d好返啊 ~
愈大愈靚靚 ~

sasa 話, 今日好開心啊 ,
如果日日都生日就好啦 ~
又有媽咪整ga 生日帽, 加上好好味ga菜菜 ~

哈哈,唔知佢會唔會以為因為要食藥,先有咁好的菜菜呢?
‵小瑩 :])) 2008-10-20 09:21:17 AM
Sasa生日快樂呀!:002:
好溫馨丫,,可以同細佬一齊食生日菜糕XD
你要乖乖地~快D好番!!^0^
下次姐姐要見你喔~~
wesky 2008-10-20 10:30:15 AM
生日快樂啊
兔媽真細心, 將菜菜切細粒
好幸福喔 :023:
debbie1222 2008-10-20 11:39:36 AM
:001: :001: :001: 生曰快樂+幸福:002: :002: :002:
HazukiYada 2008-10-20 12:18:00 PM
Happy Birthday SaSa ^^
乖乖地知唔知呀^^
BB囡 2008-10-20 12:21:46 PM
嘩..sasa生曰快樂呀
你要乖乖呀.你睇mama幾錫你
姐姐唔知星期日見唔見到你呢..??
芝士媽 2008-10-20 12:53:26 PM
個生日蛋糕好正wor!
sasa happy birthday!!

快速發帖