唔好意思呀,我諗大家都等左淆淆消息1日啦∼

19�10 (10:30am)
我地去左betty到啦∼
淆淆可能近排出街多左,今日冇咁驚啦∼
係車上又睇風景,去到betty到又自己出袋又肯食菜,好叻好嫁啦∼

入去睇醫生啦∼
betty話佢手手冇事,不過可能因吊鹽水痛,所以個日唔肯放低行..
再檢查佢有冇俾醫院D狗狗整到有虱,都係冇事既
同佢磅重啦,輕左好少好少∼
俾左BETTY睇佢留院D片段,佢都好心痛..佢仲讚淆淆下巴條頸巾好靚呀∼

BETTY仲話淆淆好彩做左手術,因為佢見到淆淆個子宮開始變左〔紫黑色〕,如果唔做一年到就會變左癌症啦,我聽完,覺得絕育係好重要嫁∼

送D淆淆食野飲水相你地睇,等你地個個都放心下啦
淆淆絕育有個不平凡既經歷,希望大家記住我呢個咁堅強既囡囡呀∼
最後多謝各位連日來既支持:002:

2隻手手冇毛毛,好唔開心

2隻手手冇毛毛,好唔開心

食草好味

食草好味

見到靚屎屎嗎???

見到靚屎屎嗎???

飲水水

飲水水

我訓一陣,唔好叫我住

我訓一陣,唔好叫我住

shura 2008-10-20 08:36:28 PM
冇事啦=]
好快好哂!!!!
wesky 2008-10-20 08:37:08 PM
無事就好囉
擔心死人啦 ~ ^^
BB囡 2008-10-20 08:39:48 PM
好彩淆淆無事炸
等左li個好消息好多人啦
都話睇betty好嫁啦...因為我覺得比較安心
lingyan 2008-10-20 08:40:16 PM
e... 佢會俾個子宮你睇 ga ?

點解 betty 無俾 miffy 既旦旦我睇既 XD

淆淆無事就好 LA,擔心死人啦。
以後要健健康康,唔駛人擔心你 GA,知道嗎 ^^
‵小瑩 :])) 2008-10-20 09:21:34 PM
淆淆你好叻呀!!你同媽咪既努力都無白費嫁!!
而家無事~休息多D就可以變番以前咁啦^^
cordero 2008-10-20 09:50:15 PM
淆淆好叻呀^_^
唔好唔開心~手手d毛好快生返出黎ga la...唔洗唔開心
恭喜tiffany及時同淆淆做左手術:002:
TINA 2008-10-20 10:49:58 PM
無事就好了,,,
食多D菜菜,,,身體健康呀
tiffany2003hk 2008-10-20 11:04:50 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-20 08:40 PM 發表
e... 佢會俾個子宮你睇 ga ?

點解 betty 無俾 miffy 既旦旦我睇既 XD

淆淆無事就好 LA,擔心死人啦。
以後要健健康康,唔駛人擔心你 GA,知道嗎 ^^

BETTY冇俾我睇,不過佢講返我知,因為做完手術,去接淆淆都冇見過BETTY∼
佢話子宮大約有100g,所以∼淆淆輕左:050:

佢俾我睇我會心痛嫁..
tiffany2003hk 2008-10-20 11:06:50 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-20 09:21 PM 發表
淆淆你好叻呀!!你同媽咪既努力都無白費嫁!!
而家無事~休息多D就可以變番以前咁啦^^

唉....
佢心情仲有差差地...
唔係咁活潑...
唔知係唔係要食藥唔開心
tiffany2003hk 2008-10-20 11:14:18 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-20 08:39 PM 發表
好彩淆淆無事炸
等左li個好消息好多人啦
都話睇betty好嫁啦...因為我覺得比較安心

係呀,其實betty真係好好,一來佢講廣東話有親切感,二來佢明白我地主人既感受,三來我隻天竺鼠係咁咬佢,佢都唔會發炆憎,四來我出事個幾日,日日打電話去,d姑娘都好好態度...

所以冇必要我都唔會同小朋友轉醫生...
原帖由 cordero 於 2008-10-20 09:50 PM 發表
淆淆好叻呀^_^
唔好唔開心~手手d毛好快生返出黎ga la...唔洗唔開心
恭喜tiffany及時同淆淆做左手術:002:

有可能佢見到d手毛唔見左唔開心啦
覺得自己唔靚女,你見唔見到佢d眼神好憂鬱???

原帖由 TINA 於 2008-10-20 10:49 PM 發表
無事就好了,,,
食多D菜菜,,,身體健康呀

佢真係食好多菜,食到佢飽到唔食草

光之天使)) 2008-10-21 08:41:45 AM
我都發現total做完desex輕左呀~~
冇事就好~~
淆淆要食多d草草呀~咁樣d便便先靚架~
小米 2008-10-22 12:43:30 AM
請問 淆淆 幾多歲?
我豆豆兩個幾月喇 . .. 都要草定 $$ 帶佢去絕育
Colleen 2008-10-22 09:36:48 PM
:002: :002: :002:

恭喜兔兔平安無事!!
係丫,佢梗係嫌自己唔靚女la,遲d 無事ga la~
tiffany2003hk 2008-10-22 10:55:27 PM
原帖由 小米 於 2008-10-22 12:43 AM 發表
請問 淆淆 幾多歲?
我豆豆兩個幾月喇 . .. 都要草定 $$ 帶佢去絕育

淆淆佢2歲7個月啦~算係大左d去做啦~~
但你2個幾月會唔會太細呀~??

我個次同佢去做body check,dr.講左冇問題我先再約去做

如果你想放心d,都可以同佢去body check左先,再問下醫生風險

快速發帖