今日在88DB看到轉讓貓貓兔:046:
http://hk.88db.com/hk/Services/P ... Sell/?PostId=952385

貓貓兔只有3個半月大:050:
不過有d奇怪,:017:  
早在9月頭時
佢已經出讓了一隻侏儒獅子兔和兩隻中國兔:063:
(3隻兔兔佢都係新界龍x村買入的)
我記得當時佢好似話,因女女有哮喘所以不能養:059:

現在出讓的唔會係新買a:043:

(上述只是個人見解,如有不當之處.本人十分之抱歉.
如果轉讓者是mini-house的會員,請通知我,我會立即取消)

karen195 2008-10-24 04:17:48 PM
88db 網站其實算係一個畀人做買賣既平台網站....
所謂領養有很多會收領養費(同買有咩分別)
不過有d人話自己係自家繁殖,純血統可以賣貴d.....因為yahoo唔可以賣牲口...

另外可能可以找到特別的寵物e.g刺蝟

debbie1222 2008-10-24 04:21:10 PM
隻貓貓兔好得意:023: 我好like
聽你咁講...有古怪:013:
glendy 2008-10-24 05:24:11 PM
依你所講, 都真係有d古怪:057:
Panda)) 2008-10-24 11:04:03 PM
女女有哮喘可能係佢藉口...
以為d人唔記得....:059:
chole)) 2008-10-25 08:36:54 AM
我都有哮喘嫁啦,
打理得好d根本唔洗怕,
我養左小動物咁耐,
都味發作過一次=.=
lingyan 2008-10-25 11:22:56 AM
兔爸都有哮喘,仲要同兔兔同房一齊住,都無事。
屋企仲有狗、魚、雀 TIM ...

D人唔想養,就乜藉口都拎哂出黎,
唔關事都作到關事 =.=

快速發帖