頭先上網打算買一個寵物袋可以裝哂2隻兔既,
見到呢個寵物袋好似幾好,
有得拉,4個轆好似係可以360度轉,
應該可以唔需要打斜拉,就咁打平拉。

不過咁樣拉住個寵物車會唔會好"揚"呢 ?
例如上巴士 .. !?

價錢都唔算係好貴,都係大約 $350 左右。

請勿直接post 網址,  請以圖片取替

或者有無其他好介紹呢 @@

一個人拎住手袋又拎寵物袋認真辛苦呢 >W<
kkyan01 2008-10-28 09:33:34 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-27 11:39 PM 發表

我怕會拖起上黎,兔兔會覺得好搖晃

我覺得都會啊,
兔兔可能會覺得唔係好舒服
lingyan 2008-10-28 10:30:14 AM
原帖由 BB囡 於 28-10-2008 12:04 AM 發表
其實個到係嘉頓斜個條街向屈臣's個邊行
再過一條小小馬路
向前行多小小
有間係買狗既
佢有2層嫁
袋就直接上去睇囉
真係幾多款,雖然係for狗
但有大有細size,不過個間d袋就小d公仔囉

咁我知 la,兔爸都係個條街返工 ga,
個到好似有二間寵物店。一間門面比較細,另一間門面比較大 QQ

上次去寵物展,見到特價寵物車都係$500左右,真係好有衝動想買 /_\
BB囡 2008-10-28 11:27:54 AM
咁我地幾時一大班人去好呢
cordero 2008-10-28 11:32:06 AM
我星期四都會出深水埗~
不過我唔知bb囡講邊度
BB囡 2008-10-28 11:40:26 AM
原帖由 cordero 於 2008-10-28 11:32 AM 發表
我星期四都會出深水埗~
不過我唔知bb囡講邊度

你都諗住買呀...??
cordero 2008-10-28 11:44:21 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-28 11:40 AM 發表

你都諗住買呀...??

唔買都想睇下,你幾時帶我地去??
BB囡 2008-10-28 12:02:34 PM
如果晚上先去.你地係咪唔方便嫁
lingyan 2008-10-28 12:17:55 PM
晚上幾點 @.@ ?
BB囡 2008-10-28 12:26:16 PM
我放6點30呀
可能要7點20先去到嫁
cordero 2008-10-28 01:06:59 PM
但夜晚D鋪頭會唔會閂晒?
lingyan 2008-10-28 01:12:30 PM
都OK WOR 7:20,我6點放工,
仲可以等埋兔爸一齊去揀 ~
BB囡 2008-10-28 01:44:18 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 01:12 PM 發表
都OK WOR 7:20,我6點放工,
仲可以等埋兔爸一齊去揀 ~

係wor...唔知個到幾點收添
lingyan 2008-10-28 01:44:47 PM
嘿嘿 我打俾兔爸留意下先。

打左俾兔爸LA,佢話等陣得閒落去睇下 XD

BB囡 2008-10-28 01:53:47 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-28 01:44 PM 發表
嘿嘿 我打俾兔爸留意下先。

打左俾兔爸LA,佢話等陣得閒落去睇下 XD

佢係個邊番工嫁..
問下個邊幾點收工呀..??
等第時去.唔會驚白去
絨絨妹)) 2008-10-28 01:54:18 PM
其實大家會唔會考慮買呢個手推車袋呢???
因為我覺得呢個袋推果時會好嘈同埋唔會好震, 咁就唔會嚇親兔兔,
推車時, 又可以望到兔兔既情況加上個size都唔會太大.
價錢應該大約$350, 超底!!!:048:

唔好意思, 個圖比效細

快速發帖