今日終於測完驗
有時間post下樂樂衰豬D相啦:060:
上個星期6買左2件衫衫比個衰豬
藍色個件30大元
另一件黑色只售十元
不過2件都大左小小
於是我叫左我媽媽整細D
點知靜係藍色個件球衣整到
所以黑色個件佢無著過:024:
佢件球衣同我籃球隊件球衣一樣都係藍色+10號:010:
今日買左McDonal個隻公仔
然後拎左隻公仔件衫比個衰豬著黎影相:012:
今日佢為左食物而企係到呀:053:
又食一條a草,然後食幾粒糧,再食一條a草.....:056:
好啦等佢出黎比大家睇下啦:057:

P1020247 (Medium).JPG (45.15 KB, 下載次數: 0)

靚仔=]

靚仔=]

P1020307 (Medium).JPG (102.27 KB, 下載次數: 0)

樂樂與他的朋友

樂樂與他的朋友

P1020309 (Medium).JPG (80.29 KB, 下載次數: 0)

我地好fd架~

我地好fd架~

P1020310 (Medium).JPG (83.46 KB, 下載次數: 0)

P1020310 (Medium).JPG

P1020311 (Medium).JPG (105.43 KB, 下載次數: 0)

P1020311 (Medium).JPG

P1020312 (Medium).JPG (72.64 KB, 下載次數: 0)

P1020312 (Medium).JPG

P1020316 (Medium).JPG (80.47 KB, 下載次數: 0)

P1020316 (Medium).JPG

P1020319 (Medium).JPG (79.24 KB, 下載次數: 0)

我係10號呀 哈哈

我係10號呀 哈哈

P1020323 (Medium).JPG (82.64 KB, 下載次數: 0)

件衫衫好似草草呀@@

件衫衫好似草草呀@@

P1020326 (Medium).JPG (92.58 KB, 下載次數: 0)

高過姚明啦-,-

高過姚明啦-,-

P1020328 (Medium).JPG (84.82 KB, 下載次數: 0)

P1020328 (Medium).JPG

P1020332 (Medium).JPG (60.98 KB, 下載次數: 0)

草草~My 飛佛 YEAH!!

草草~My 飛佛 YEAH!!

P1020337 (Medium).JPG (80.84 KB, 下載次數: 0)

P1020337 (Medium).JPG

P1020339 (Medium).JPG (68.84 KB, 下載次數: 0)

P1020339 (Medium).JPG

P1020343 (Medium).JPG (62.86 KB, 下載次數: 0)

美味~

美味~

P1020346 (Medium).JPG (40.79 KB, 下載次數: 0)

P1020346 (Medium).JPG

P1020348 (Medium).JPG (74.78 KB, 下載次數: 0)

睇下我食草食得幾快,快到影唔到呀^^

睇下我食草食得幾快,快到影唔到呀^^

P1020349 (Medium).JPG (35.19 KB, 下載次數: 0)

P1020349 (Medium).JPG

BB囡 2008-10-30 11:25:35 PM
嘩...樂樂著左2件衫衫,當堂型仔左好多呀
光之天使)) 2008-10-30 11:25:54 PM
嘩~~樂樂你好得意呀~
你伸直企係門口果張好勁~~
debbie1222 2008-10-30 11:27:16 PM
樂樂着件10號球衣好威水:039:
眼仔大大:023:
毛色有d似我隻喵B仔:014:
CHIUPO=] 2008-10-30 11:37:06 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-30 11:25 PM 發表
嘩...樂樂著左2件衫衫,當堂型仔左好多呀

係呀!!仲靚仔左添呀xd

原帖由 光之天使 於 2008-10-30 11:25 PM 發表
嘩~~樂樂你好得意呀~
你伸直企係門口果張好勁~~

樂樂:「我仲高過姚明呀,哈哈!!」:065:

原帖由 debbie1222 於 2008-10-30 11:27 PM 發表
樂樂着件10號球衣好威水:039:
眼仔大大:023:
毛色有d似我隻喵B仔:014:

我覺得佢D毛色好特別
眼仔都好靚
佢件10號球衣真係著得佢好靚仔:014:
不過已經被佢咬左幾個小洞
但已被我媽媽補番啦:037:
wesky 2008-10-30 11:43:31 PM
藍色衫仔型仔D~~ :021:
debbie1222 2008-10-30 11:44:54 PM
咬穿球衣:065: 好在有兔麻麻補番
樂樂有冇5個月???

CHIUPO=] 2008-10-30 11:45:32 PM
原帖由 wesky 於 2008-10-30 11:43 PM 發表
藍色衫仔型仔D~~ :021:

我都覺呀
不過佢幾時都咁靚仔架 <---係我心目中:039:
CHIUPO=] 2008-10-30 11:46:22 PM
原帖由 debbie1222 於 2008-10-30 11:44 PM 發表

樂樂有冇5個月???

無呀
佢而家3個月到啦
佢黎左我屋企都係4個星期到咋
debbie1222 2008-10-31 12:14:32 AM
原帖由 CHIUPO=] 於 2008-10-30 11:46 PM 發表

無呀
佢而家3個月到啦
佢黎左我屋企都係4個星期到咋

:073: 吓...3個月...佢企得咁高都唔似
我D買番來3個月好BB架
不過我知售貨員講D兔有幾大係唔可靠:013:
jadis 2008-10-31 07:18:10 AM
我的豆豉6個月大,size同樂樂差不多...
small_tra 2008-10-31 08:12:02 AM
咁其實真年齡幾多呢~!?

樂樂你好得意丫~!
俾著我個糯米滋~著著下~個頭會去左個手個洞到~!:052:
glendy 2008-10-31 11:29:06 AM
著藍色球衣好型仔呀...:060:
CHIUPO=] 2008-10-31 07:12:58 PM
原帖由 debbie1222 於 2008-10-31 12:14 AM 發表

:073: 吓...3個月...佢企得咁高都唔似
我D買番來3個月好BB架
不過我知售貨員講D兔有幾大係唔可靠:013:

8號兔都應該可靠既

原帖由 jadis 於 2008-10-31 07:18 AM 發表
我的豆豉6個月大,size同樂樂差不多...

咁細隻,其實我成日都覺得樂樂好細隻:024:

原帖由 debbie1222 於 2008-10-30 11:44 PM 發表

係兔婆婆呀:056:

原帖由 small_tra 於 2008-10-31 08:12 AM 發表
咁其實真年齡幾多呢~!?

樂樂你好得意丫~!
俾著我個糯米滋~著著下~個頭會去左個手個洞到~!:052:

我諗應該3個月到既
個衰仔成日對手會去左個頭個洞到架:057:

原帖由 glendy 於 2008-10-31 11:29 AM 發表
著藍色球衣好型仔呀...:060:

真係好靚仔呀佢:012:

快速發帖