不如大家分享下今日既心情係點啊

我今日放假, 唔駛返學
so free~~ :060:
BB囡 2008-10-31 01:28:26 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-31 01:20 PM 發表
中國人同外國人都有....不過係native speakers
我係半供讀ga....我本來返兩份工,不過岩岩quit左一份
b囡媽做邊行?

我做車險嫁
近li個月好難做呀
個市唔好連我都冇野做
日日都心思思想上網
但又驚比大佬見到
cordero 2008-10-31 01:30:02 PM
我仲慘,,,,做基金保險.....個市衰到喊.....
我交唔到單仲要俾人炒:029: ...
btw....兔爸都岩岩賣左架車la.........
BB囡 2008-10-31 01:32:03 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-31 01:30 PM 發表
我仲慘,,,,做基金保險.....個市衰到喊.....
我交唔到單仲要俾人炒:029: ...
btw....兔爸都岩岩賣左架車la.........

咪係囉..
個個都話賣車
我都好大壓q
你地仲衰,而家d人都唔敢買你地個d
好想個市好番呀
cordero 2008-10-31 01:34:31 PM
我仲要係個市冧之前quit左另一份收入穩定既工:029:
如果俾人炒埋...真係要靠兔爸養...............
BB囡 2008-10-31 01:39:09 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-31 01:34 PM 發表
我仲要係個市冧之前quit左另一份收入穩定既工:029:
如果俾人炒埋...真係要靠兔爸養...............

點解個時quit左既
希望你冇事啦
唔會既,你比心機d就得嫁啦
cordero 2008-10-31 01:45:37 PM
因為又做兩份工又讀書太辛苦...身體又唔好...
所以quit左份朝九晚六既工....
無事既....最多搵過份人工低d既姐:026:
cordero 2008-10-31 01:46:20 PM
wesky又話陪我講多d野....
班苦學生唔見左:026: :026:
wesky 2008-10-31 01:47:23 PM
你好有毅力啊 :060:
wesky 2008-10-31 01:48:12 PM

回復 22# 的帖子

岩岩去左炒飯食嘛
火腿粟子粒炒飯, 亂炒一通, 哈哈~~
cordero 2008-10-31 01:48:27 PM
我其實都係懶學生....成日欠交遲交功課:073: :073:
cordero 2008-10-31 01:49:08 PM
wesky真係好~識煮飯......
兔爸識煮飯我食就好la........
wesky 2008-10-31 01:50:20 PM
其實都係將幾種材料煮埋一齊姐,  哈哈~~
cordero 2008-10-31 01:51:36 PM
我識煮飯....但唔多識買餸.....而且好討厭去買餸...
所以幾年無煮飯..........:042:
cordero 2008-10-31 01:53:51 PM
d minigame真係好食錢ar:077:
wesky 2008-10-31 01:54:46 PM
唔鍾意去街市可以去超市嘛
話時話
你負左錢 =-=

快速發帖