多多先生就暫時未同米米接觸住,等米米大少少先

不過Coffee就已經好鍾意米米喇!!!

vice0926 2008-10-31 02:13:19 PM
嘩~~~~~~~~~~~~~~好得意呀~~~~~~~
佢地兩個一齊ge畫面好得意呀~~:021:
wesky 2008-10-31 02:15:34 PM
真係好可愛啊~ :039: :038:
狗狗痴咁埋怕唔怕架??
debbie1222 2008-10-31 02:17:58 PM
睇得出Coffee 眼神好喜歡米米:023:
cordero 2008-10-31 02:18:15 PM
米米好可愛呀....COFFEE睇黎好乖BOR....佢有無幫手照顧米米?
elyse)) 2008-10-31 02:31:33 PM
好得意阿...米米大得好快阿...:021:
COFFEE 係咪想做米米既保鏢,保護佢牙~
nievedith 2008-10-31 02:43:30 PM
你地d相都係咁靚呀!
阿b好可愛, coffee毛色又靚  :023:
glendy 2008-10-31 03:09:41 PM
coffee好乖...只係眼定定望住米米
mim0510 2008-10-31 03:43:03 PM
原帖由 wesky 於 2008-10-31 02:15 PM 發表
真係好可愛啊~ :039: :038:
狗狗痴咁埋怕唔怕架??

我地都會睇住ga

不過有時Coffee會襯我地唔覺,偷偷地咁錫錫米米塊面ga:053:
mim0510 2008-10-31 03:44:52 PM
原帖由 cordero 於 2008-10-31 02:18 PM 發表
米米好可愛呀....COFFEE睇黎好乖BOR....佢有無幫手照顧米米?

有時米米喊得耐唔埋佢,mimi會吠ga,coffee就會走黎用隻手抓我

都算有幫手掛:057:
絨絨妹)) 2008-10-31 05:52:31 PM
coffee 真係好乖呀, 佢好似絨絨妹個二哥咁,
成日都用手抓我隻手, 要我留意佢:073:
多多先生而家點呀? 佢有無乖乖呀??
BB囡 2008-10-31 06:07:14 PM
你好大膽呀..比佢地一齊相處
光之天使)) 2008-10-31 08:22:15 PM
嘩~~
你個bb好得意呀~~~
coffee可以幫手湊bb lu~~
外國d大狗,成日幫主人陪個bb玩架~~
波丸媽 2008-10-31 10:02:38 PM
原帖由 絨絨妹 於 2008-10-31 05:52 PM 發表

coffee 好叻呀, 可以幫手睇住米米

咦~~睇黎絨絨妹個二哥都好醒目咁bor~~
mim0510 2008-10-31 11:32:26 PM
原帖由 絨絨妹 於 2008-10-31 05:52 PM 發表

多多先生一向都不問世事ga:051:

所以全屋最乖係佢ga,除非mimi coffee入去搞佢喇!!!

一定噴尿:052:

快速發帖