話說..哥哥拎過黎寄養果隻小波子..
之前剪完指甲就跛左..
其實佢唔算跛左..
係行路行到好怪..好似冇力咁..
我一路都好疑惑究竟點解會搞成咁..
佢話帶小波子睇vet睇過好多次..
都唔知點解佢會咁樣行路..同埋醫唔返好..

我岩岩幫佢洗完腳..剪指甲ge時候發現左.....
小波子其中一隻腳指...
成隻拗左向上......
真係好震驚..好恐怖..
我個心好痛...
果時我哥哥肯定唔識幫佢剪..
夾硬黎..所以搞到咁....
睇完醫生唔係唔知點解會搞成咁..
係唔知點交代會搞成咁....

佢宜家行路係會咁樣....

d相影得好近..希望大家睇得明...

d相影得好近..希望大家睇得明...

debbie1222 2008-11-6 11:58:01 PM
嘩~好慘:022:
快d帶佢睇vet la:073:
cinnamoroll 2008-11-7 12:03:03 AM
甘即係你哥哥幫兔兔剪完指甲之後變成甘?*~*
真係快D帶兔去睇E生醫番好隻腳仔;(
lunguide 2008-11-7 12:19:30 AM
睇見都心痛
要快d睇vet
快d醫返好
vice0926 2008-11-7 12:23:03 AM
其實佢地真係帶過佢去睇vet ga..
不過vet話醫唔返..
以後都係會咁行..
唉..都唔明點解會搞成咁..
hh0 2008-11-7 12:53:56 AM
陰公lor....
見巨隻腳仔好弱好無力甘
行步路都覺得巨好痛
:011: :011:
vice0926 2008-11-7 01:16:06 AM
宜家佢應該冇晒感覺ga la~
pochaccobb 2008-11-7 03:04:09 AM
但係佢應該痛 如果無感覺唔會錦樣行路?.?
花無缺 2008-11-7 06:28:37 AM
試下轉睇第二個獸醫問下....如果貼住血管剪o個隻甲   會唔會好d
cloudcloudgrace 2008-11-7 09:22:33 AM
但係睇佢咁行好似好痛啊!!!:022:
光之天使)) 2008-11-7 09:28:54 AM
我諗佢依家已經唔痛...
但係對隻腳仔發唔到力,企都企唔穩...
好可憐....
唯有特別照顧下佢~
cordero 2008-11-7 09:36:59 AM
慘la~~:011:
痛死小波子...:065:
wesky 2008-11-7 11:16:25 AM
好可憐的小波子
希望佢唔會覺得痛啦 :050:
debbie1222 2008-11-7 11:22:34 AM
比多個機會小波子,睇多個E生la:041:
唔係就一世架la..:077:
coffee 2008-11-7 01:24:34 PM
:046: d男仔認真粗暴!
不過我都想問一個奇怪問題,
你估有冇識睇兔仔既中醫呢?

快速發帖