奶昔仔新形象

wesky 2008-11-9 09:39:35 PM
今期扮蜜蜂
依然咁可愛 :023: :039:
jadis 2008-11-9 09:52:44 PM
好得意呀!!!!!
好似個細路仔:023:
hh0 2008-11-9 10:34:37 PM
:078: 好似隻毛公仔
光之天使)) 2008-11-9 10:56:04 PM
奶昔仔真係好可愛呀~!!
咁乖肯著衫~~
最近試過幫total著衫~完全癲晒呀~佢著一陣就跑黎跑去要除~

奶昔仔肯咁樣坐住比你影相~真係好乖乖呀~:021:
angelcrystal 2008-11-9 11:03:28 PM
我在想聖誕既奶昔仔新形象呢.............
smallsuishan 2008-11-10 12:17:05 AM
Hill仔都有呢件衫~~
不過佢D鈕扣唔埋!!

10月26日2008年 (6) (Medium).JPG (157.13 KB, 下載次數: 21)

10月26日2008年 (6) (Medium).JPG

10月26日2008年 (2) (Medium).JPG (92.76 KB, 下載次數: 20)

10月26日2008年 (2) (Medium).JPG

pinwheelfish 2008-11-10 12:22:27 AM
奶昔仔嘅硬照真係好似好似毛公仔呀, 仲要軟林林咁~~俾人反轉都唔郁, 點解咁乖嘅呢?
cloudcloudgrace 2008-11-10 12:32:29 AM
真係好可愛呀~~~
點解奶昔仔任影唔郁咁乖!!!
絨絨妹)) 2008-11-10 12:43:18 AM
其實奶昔仔可能係一隻公仔... 唔係真兔!!:073:
cloudcloudgrace 2008-11-10 01:05:52 AM
哈哈~~~睇落奶昔仔真係幾似 Peter Rabbit wor!!!
hamster1013 2008-11-10 03:59:53 PM
奶昔好可愛呀~
好似公仔呀!!
點解佢肯唔"沃"俾你影相O既?
而且仲肯著衫添?!
波丸媽 2008-11-10 04:06:02 PM
Grace 你講得岩呀~~
睇落奶昔仔真係似Peter Rabbit呀~~

Hill仔係咪好食好住,著唔落呀XD

好期待佢地既聖誕LOOK~~~:020:
angelcrystal 2008-11-11 11:08:16 PM
正在想緊奶昔仔既聖誕look........
小米 2008-11-16 03:02:56 AM
請問你地買衫仔比兔兔時係買咩碼 ka?  我成日去到 d 鋪頭或上網都好想買, 但勁驚買咗唔岩著>_<

快速發帖