我想問...係唔係未絕肯之前只有男仔先會un隻女仔架
兩隻女仔一齊會un嘛??
因為岩岩睇到妹妹係到un雪雪呀:046:
唔該
大富翁 2008-11-11 01:42:09 AM
會咖!!!無論係咩性別..佢地都係會UN 咖!
可能一隻公仔都係會!
如果你想減少依個問題..最好的方法就係絕育!
jennytyy 2008-11-11 09:51:06 AM
un只不過係佢地想做大佬的表現,所以兩隻囡都會互un,你見到佢地un時,小心下面個隻會唔鍾意而咬上面個隻,有時好易咬親肚仔嫁,而且有時會因為咁而打交
ping.tat 2008-11-11 09:56:52 AM
原帖由 §月紫§ 於 2008-11-11 01:17 AM 發表
我想問...係唔係未絕肯之前只有男仔先會un隻女仔架
兩隻女仔一齊會un嘛??
因為岩岩睇到妹妹係到un雪雪呀:046:
唔該

兩隻女都會un的
不過如果你見到全何一方騎着另一方的頭部就要小心d
因為被騎者有可會咬傷對方的生殖器
如果唔想佢地un
就要帶佢地去絕育a
lingyan 2008-11-11 10:31:44 AM
un un 就算絕唔絕育都會有,
只不過 un 既原因唔同,未絕育之前 un 係因為性需要,
但絕育之後 un 多數都係因為分大細。

我隻仔係屋企未試過 un 個妹,但係個次去兔聚先見到佢去 un 其他兔兔 ~

見到兔兔互 un 最好分開佢地,小則扯甩毛毛,大則咬到生殖器官~
§月紫§ 2008-11-11 11:22:44 AM
原來係咁的 好彩雪雪只識走唔打架
就算妹妹un佢個頭佢都冇反應:043:
我一定會同佢地去做絕育 但佢地仲係得4個月
而且就算做 依家都已經冬天了 最快都要得到3.4月先做得:077:
唔該晒大家解答我的問題 thx!
wesky 2008-11-11 01:47:21 PM
女仔都會 UN 架
小心佢地 un un 下咬毛啊
之前波波小丸都係因為咁要分開住左一排
cloudcloudgrace 2008-11-11 04:24:09 PM
係呀~~~兔兔呢一刻唔打架唔表示下一刻唔反抗!所以o係未有損傷之前要小心d
ping.tat 2008-11-11 06:36:36 PM
原帖由 lingyan 於 2008-11-11 10:31 AM 發表
un un 就算絕唔絕育都會有,
只不過 un 既原因唔同,未絕育之前 un 係因為性需要,
但絕育之後 un 多數都係因為分大細。

我隻仔係屋企未試過 un 個妹,但係個次去兔聚先見到佢去 un 其他兔兔 ~

見到兔兔互 u ...

原來絕育之後都有機會un:013:
我誤會左了,我成日以為絕育會唔un:024:
sorry
§月紫§ 2008-11-11 08:26:14 PM
原帖由 wesky 於 2008-11-11 01:47 PM 發表
女仔都會 UN 架
小心佢地 un un 下咬毛啊
之前波波小丸都係因為咁要分開住左一排

嗯 知道
我一定會留意多d佢地架啦~
thx
wesky 2008-11-11 08:28:48 PM

回復 9# 的帖子

如果係佢地出現 un un 既行為之前絕育
約4-5個月大 ( 兔仔會易d )
咁樣絕育後 un un 既情況理論上會比較少

快速發帖