Q兔A草??

賓妮 發表於 2008-11-17 01:11|只看該作者|倒序瀏覽|打印
有冇兔友買過Q兔A草??感覺係點??
我今日買左一包俾我D兔兔食,因為我家3隻兔兔都仲細要食大量A草,但近期OXBOW A草質素非常差,又黃又碎!!
所以係Q兔買左包黎俾兔兔們試,而家見佢地都食得好開心!!D草又靚又綠又長唔碎
cloudcloudgrace 2008-11-17 01:14:58 AM
之前我都試過Q兔A草呀...都ok喎~~~我d兔兔食得好開心呀
lingyan 2008-11-17 01:17:01 AM
我有買過2次,2次兔兔都唔鐘意食,
我自己就覺得有點兒臭 ... 唔覺得係草香~
小米 2008-11-17 02:30:40 AM
我覺得之前嗰包好 D ~雖然有少少黃
但上星期買嗰包好怪! 多咗好多葉, 仲有兩種花 tim . . R 晒頭!!
ping.tat 2008-11-17 07:42:52 AM
我都冇買過Q兔A草
今期OXBOW A草看上去又黃又碎
但我都買左兩包俾兔兔,佢地同平時一樣都食得好開心
d草都好香,.當然唔可以同平時靚個d比
:039:
glendy 2008-11-17 11:21:48 AM
我之前都有買Q兔A草呀, 不過買左返去兔兔唔鐘意食, 仲浪費左好多草呀...

快速發帖