二位主人試食草餅~
食完之後奴隸成身都係碎 >3<

布甸篇 :

布甸 : 媽咪餵餵 ~
媽咪 : 自己食 LA 衰女!

布甸 : 唔得,要媽咪餵餵 !
媽咪 : =3=||

布甸 : YUMMY,好味道~

布甸 : 點解個草餅越黎越走 GA ???
媽咪 : 手軟丫大姐 =3= 食快D好唔好 ....

布甸 : 慢慢食真D個味道先 ..
媽咪 : (手震中 .... )

MIFFY 篇 :

MIFFY : 上面O個個係乜野黎既呢 ?

MIFFY : 我咬 .... 咬 .... 咬唔到 TIM~

MIFFY : 就得 LA~ 腳仔再伸長D先 !

MIFFY : 咬到 LA,我成功左 !!

MIFFY : 媽咪,送個心心俾你 ^3^ I 笠 u

MIFFY : YUMMY,好味道,仲有媽咪餵 TIM ^0^

MIFFY : 唉丫 ... 跌左 TIM,不過照食 !!
vice0926 2008-11-17 04:25:40 PM
嘩~~~~~~好可愛呀~~
兩隻都白雪雪~~~:023:
TaMMy 2008-11-17 04:40:31 PM
哇~心型ge草餅好似特別好味:073:
glendy 2008-11-17 04:57:03 PM
好得意呀...佢地好為食呀:033:

但係見唔到miffy隻眼仔呀...
SHARON 2008-11-17 05:18:48 PM
好好味咁喎:039:
我想問..係咪自制架???
wesky 2008-11-17 06:26:11 PM
MIFFY 仲係咁白淨 :021:
布甸都好白淨啊 :023:
好似食得好開心咁BOR
love_penny 2008-11-17 06:33:12 PM
好靚仔靚女^v^^0^^.^
光之天使)) 2008-11-17 06:50:43 PM
好白呀~~~
白到我眼都合埋~~

點解布甸同miffy可以keep到咁白架~?
total冇咁白......
草餅好似幾好味咁wor~~?:070:
第一次睇真d布甸~~好可愛呀~
多多 2008-11-17 08:26:15 PM
MIFFY白到好似發光咁啊:073:
SheR_bb 2008-11-17 11:04:38 PM
MIFFY 張張相都見唔到, 得一張相有一隻眼
原來布甸係咁可愛架~~:023:
CHIUPO=] 2008-11-17 11:10:58 PM
布甸好可愛呀
佢地食到好似好好味咁xd
我想問下兔兔要幾大先可以食草餅架?
波丸媽 2008-11-17 11:27:22 PM
2隻好似棉花球咁,好得意呀~~~
睇落仲好軟棉棉tim~~~
小米 2008-11-18 01:42:37 AM
miffy仔依然係影唔到眼仔^^
lingyan 2008-11-18 10:33:03 AM
好好味咁喎
我想問..係咪自制架???

係自制,不過唔係我自制 XD
因為我屋企無焗爐丫 ~
如果唔係我都想整 ^.^

好白呀~~~
白到我眼都合埋~~

點解布甸同miffy可以keep到咁白架~?
total冇咁白......
草餅好似幾好味咁wor~~?
第一次睇真d布甸~~好可愛呀~

我都唔知點解佢可以咁白,連布甸都無佢咁白雪雪~

布甸好可愛呀
佢地食到好似好好味咁xd
我想問下兔兔要幾大先可以食草餅架?

布甸而家3個幾月大,個陣miffy睇betty個陣,
betty話過3-4個月大就可以試下食少少,
我就乜都俾少少佢試,
廢事佢見到哥哥有得食自己無,覺得我偏心囉。

MIFFY 張張相都見唔到, 得一張相有一隻眼
原來布甸係咁可愛架~~

miffy仔依然係影唔到眼仔^^

好得意呀...佢地好為食呀:033:

但係見唔到miffy隻眼仔呀...

miffy 太過白 la,好難影,加上我得部 dc 仔,難影到暈~
而家想佢扮成安哥拉兔  XD
D 毛毛開始又長到遮眼仔囉。

快速發帖