HiHi~ 大家好呀!!!
我係"波子"嘅妹妹"湯丸"呀!!
我比哥哥細半個月, 依家八個星期大, 同樣係Holland Lop,
不過, 我就比哥哥活躍喇!!!!!
但都一樣係咁乖!!!^^

IMG_3816 copy.jpg (81.24 KB, 下載次數: 15)

IMG_3816 copy.jpg

wavyxeion 2008-11-19 01:25:19 PM
你好啊湯丸~ 我係MoMo啊! 呃呃手大家做個好朋友丫~ 你黑得好好睇啊! 好似隻黑色啤啤熊咁bo!
hamster1013 2008-11-19 01:44:07 PM
hihi 湯丸~
我叫布甸, 做個朋友丫~
光之天使)) 2008-11-19 01:51:39 PM
hello呀~湯丸~~
八個星期大~但係你已經有對大腳仔wor~好得意呀~
要健健康康咁成長呀~
Vinkivan 2008-11-19 01:55:25 PM
原帖由 wavyxeion 於 2008-11-19 13:25 發表
你好啊湯丸~ 我係MoMo啊! 呃呃手大家做個好朋友丫~ 你黑得好好睇啊! 好似隻黑色啤啤熊咁bo!

MoMo你好呀~~~ Nice to meet you!!
多謝讚賞啊!! 我兔爸、兔媽原本唔鍾意黑色兔仔咖~ 不過佢哋見我黑得好睇同埋幾可愛, 所以就帶咗我返屋企喇~~!!

原帖由 hamster1013 於 2008-11-19 13:44 發表
hihi 湯丸~
我叫布甸, 做個朋友丫~

Hello~ 布甸~ 好高興可以同你做朋友哦~~~~

原帖由 光之天使 於 2008-11-19 13:51 發表
hello呀~湯丸~~
八個星期大~但係你已經有對大腳仔wor~好得意呀~
要健健康康咁成長呀~

光之天使... 多謝你呀!! 我一定會健健康康咖~!!!! 你都係呀~!!!!

glendy 2008-11-19 02:29:28 PM
你好呀!!湯丸

我叫白白呀...做個朋友啦

好得意呀...
Vinkivan 2008-11-19 02:33:03 PM
原帖由 glendy 於 2008-11-19 14:29 發表
你好呀!!湯丸

我叫白白呀...做個朋友啦

好得意呀...

HIHI~ 白白!!!! 你都好得意呀~!!!!
好開心可以同你做朋友呀!!!!
SHARON 2008-11-19 04:14:16 PM
哈哈..湯圓好細個好得意:023:
jadis 2008-11-19 04:45:58 PM
湯丸歡迎你呀,你好可愛呀!!!我叫豆豉,好高興識到你^^
cordero 2008-11-19 06:03:45 PM
湯丸黑麻麻好可愛呀~~反肚仔抱都唔走咁乖
logon 2008-11-19 06:49:18 PM
哈哈 我又係叫miffy呀 不過我係獅子囡黎既 而家四個月大啦 :038:
Vinkivan 2008-11-20 12:10:09 PM
原帖由 SHARON 於 2008-11-19 16:14 發表
哈哈..湯圓好細個好得意:023:

你好哦~~~ 因為我細細個, 所以兔爸幫我改名做湯丸囉~!!!!

原帖由 jadis 於 2008-11-19 16:45 發表
湯丸歡迎你呀,你好可愛呀!!!我叫豆豉,好高興識到你^^

豆鼓~~ Nice to meet you too~!!

原帖由 cordero 於 2008-11-19 18:03 發表
湯丸黑麻麻好可愛呀~~反肚仔抱都唔走咁乖

兔媽就係鍾意我咁乖囉~ 我都好鍾意兔媽抱抱~

原帖由 logon 於 2008-11-19 18:49 發表
哈哈 我又係叫miffy呀 不過我係獅子囡黎既 而家四個月大啦 :038:

Hello~~Miffy!! 你四個月大即係大我兩個多哦~ 咁我應該叫你Miffy姐姐喇~~ 你好~你好~!!
shura 2008-11-20 08:21:36 PM
welcome=〕
可愛
Vinkivan 2008-11-21 12:40:47 AM
原帖由 shura 於 2008-11-20 20:21 發表
welcome=〕
可愛

Thank You.... Nice To Meet You!!!

快速發帖