籌備左一個多月, 終於開張喇!!
原來要搞一間鋪, 真係有好多野煩, 好彩d朋友都杖義幫手!! 真係,非常感激!
而家兩個亞哥日日都要落鋪頭幫手睇鋪嫁, 但係.........
當兩兄弟一入到鋪頭, 好似發現新大陸咁, 勁開心, 因為有好多玩具同,狗糧同零食嘛....
大哥就成日想偷玩具玩, 二哥就成日周玩溫野玩!!:025:

cordero 2008-11-21 01:10:03 PM
恭喜:002: :002:
祝你生意興隆,客似雲來
wavyxeion 2008-11-21 01:10:36 PM
恭喜曬啊!新張大吉!
想問一問你間鋪響邊架?有冇地址?
除左狗狗野仲有冇賣兔兔野架?
Mini-House會員有冇特別折扣優惠=P
wesky 2008-11-21 01:30:04 PM
恭喜啊:001:

如大家想詢問地址, 請使用 PM
光之天使)) 2008-11-21 01:33:26 PM
恭喜恭喜~~生意興隆呀~~:002:
我都想知地址呀~~有兔兔野買既話我去開都黎幫襯下~:055:
pm開pm埋比我喔~~:053:

大哥同二哥好攪笑~
幫埋手看舖同招付客人呀~~佢地個樣好開心wor~
我最鍾意d狗睇落笑笑口咁~望見佢地個人都開心d~

ping.tat 2008-11-21 01:36:44 PM
:002: :002:
恭喜..恭喜..
兩兄弟好可愛,.除左狗用品
會唔會有兔兔用品?
glendy 2008-11-21 02:14:17 PM
恭喜, 恭喜..祝生意興隆呀

請問你的鋪頭係邊度來架?
tiffany2003hk 2008-11-21 02:24:14 PM
好替你開心呀 ~~我都好想好似係咁呀~~
你叫埋兔妹妹看鋪啦~一定有好多mini-house支持者來:037:
jennytyy 2008-11-21 02:50:03 PM
恭喜你呀﹗祝生意越做越多~
佢地都有staff card, 好得意呀﹗
kkyan01 2008-11-21 02:51:54 PM
祝生意越做越多~:001: :002:
絨絨妹)) 2008-11-21 03:33:56 PM
多謝各多位祝賀, 如果大家路經我呢區, 記得黎探下我地呀:053:
絨絨妹)) 2008-11-21 03:38:34 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-11-21 02:50 PM 發表
恭喜你呀﹗祝生意越做越多~
佢地都有staff card, 好得意呀﹗

係呀,佢地一落鋪頭, 就會戴住個staff card呀,
佢地兩個都有post嫁,
大哥係保安部主管, 因為大哥保護心好強, 外面有人鬼鬼祟祟, 佢就會望實個人, 跟住就會吠佢!
二哥係公關部經理, 因為佢淨係識得玩, 所以佢做公關就好岩呀
SHARON 2008-11-21 05:17:55 PM
恭喜你呀..開張大吉..生意興隆:002: :001:
love_penny 2008-11-21 05:46:47 PM
係邊ga??有冇兔兔野?!!
尤尤 2008-11-21 08:02:49 PM
祝生意越做越多.....
你的鋪頭係邊度來架?
除左狗狗野仲有冇賣兔兔野架?

快速發帖