今次lucky話要比d靚仔睡相大家睇...好唔好睇就見仁見智喇..:073:

媽咪~!!快d過黎幫我梳毛~!!

今日新鮮相~!! 熟睡 1..........zzzzzzZzzzzzZZZZZzzzzzz

唔知佢發緊咩夢咁呢....:059:

.
.
.
下一張小心嚇親...=3=
.
.
.

嚇死啦比佢~反白眼反到咁...!!:077:

佢依家可以砰一聲飛左上籠頂...心血少d都死呀....!!=3=
有個圍欄都冇用...都唔知點算呀...圍欄都欄唔到佢...

失禮死...haha XD

光之天使)) 2008-11-25 01:17:47 AM
LUCKY~真係好可愛~~
訓得好舒服咁wor~~
兔兔成日都訓到反白眼-_-"但係又唔忍心整醒佢~

佢跳到上籠頂~你要小心呀~
可能會kick到......
hamster1013 2008-11-25 11:47:12 AM
咁高都跳到上去.......:056:
我想問喺第一張相 -- 籠入面個木波LUCKY有冇玩同咬呀?
Panda)) 2008-11-25 12:10:31 PM
原帖由 hamster1013 於 2008-11-25 11:47 AM 發表
咁高都跳到上去.......:056:
我想問喺第一張相 -- 籠入面個木波LUCKY有冇玩同咬呀?

一時時會玩~佢會咬起佢...然後飛去第度..!!
會玩到好嘈~~=3=
cordero 2008-11-25 12:27:30 PM
唔知係咪冬天的兔兔特別懶洋洋...b女而家日日都好似張地毯咁......
cinnamoroll 2008-11-25 01:12:51 PM
lucky點解可以係出面都訓得甘林既:053: 好可愛牙~
bubu唔會係我個廳甘樣叭係到咖/-\
光之天使)) 2008-11-25 02:25:08 PM
bubu仲細je~
等佢係屋企耐d~慣左之後~
佢就會周圍訓架喇~
波丸媽 2008-11-25 02:27:02 PM
波波都會跳上籠頂架,不過跳完唔識得落地呀,所以你要小心d佢~~~
第一張相好電呀,果然係美男兔lucky~~~
搞到我手癢癢,好想非禮佢呀>v<
波丸媽 2008-11-25 02:33:36 PM
原帖由 cinnamoroll 於 2008-11-25 01:12 PM 發表
lucky點解可以係出面都訓得甘林既:053: 好可愛牙~
bubu唔會係我個廳甘樣叭係到咖/-\

bubu細個,仲未熟悉環境姐~~,到佢再大d訓覺覺就會林架啦
希望bubu日後既睡姿唔似小丸咁粗獷/粗魯/粗枝大葉......
nievedith 2008-11-25 03:29:22 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 25-11-2008 14:27 發表
波波都會跳上籠頂架,不過跳完唔識得落地呀,所以你要小心d佢~~~
搞到我手癢癢,好想非禮佢呀>v

估唔到你係咁既人呢~  :042:
LUCKY, 快啲走呀~
wesky 2008-11-25 03:31:30 PM
第一張對腳伸得好直啊  :021:
睡姿同小丸差唔多哩 :037:
Panda)) 2008-11-25 05:52:32 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-11-25 02:27 PM 發表
搞到我手癢癢,好想非禮佢呀>v

haha~~我諗lucky會好樂意比你非禮佢:073:
Panda)) 2008-11-25 06:06:23 PM
原帖由 wesky 於 2008-11-25 03:31 PM 發表
第一張對腳伸得好直啊  :021:
睡姿同小丸差唔多哩 :037:

我一做一陣自己野冇理佢~~佢就自己訓教嫁啦~~
有時真係想摸下佢...不過又驚嘈醒佢:059:
Panda)) 2008-11-25 06:10:52 PM
原帖由 光之天使 於 2008-11-25 01:17 AM 發表
LUCKY~真係好可愛~~
訓得好舒服咁wor~~
兔兔成日都訓到反白眼-_-"但係又唔忍心整醒佢~

佢跳到上籠頂~你要小心呀~
可能會kick到......

其實我都好驚佢會kick到嫁~~
你地d兔兔會唔會跳高過圍欄嫁??
love_penny 2008-11-25 07:03:17 PM
penny試過kick到
兩隻手lon左係個圍欄到
吊住左-.-

快速發帖