請問有無人知邊度訂到Iris HCA 900籠? 大約幾錢?
圖見:
http://www.irisplaza.co.jp/Index.asp?KB=SHOSAI&SID=P311230F

無限個多謝!! :054:
love_penny 2008-11-30 01:27:37 AM
未見過喎
咁得意GE
lingyan 2008-11-30 01:40:36 AM
之前係yahoo個拍賣場見到個類似既,
但係屋企個2塊係膠。
印象中好似大約差唔多一千~
hh0 2008-11-30 01:58:56 AM
KG-900我就知, 因為早排想買籠都塭過下
但你講 HCA 900就唔知,
但睇落2款面積差唔多, 只係個頂一個平一個屋形
Cwk 2008-11-30 03:28:50 AM
我淨係問到KG 900有一個blog有得賣
但要自己搬
旺角紅x白問過, 無晒貨亦有一排唔會返貨
hh0可唔可以提供下仲有邊度買到?
格下價睇下邊度平d

HCA 900同KG 900係差唔多大
我只係貪HCA靚d
KG 900..唔知係咪張相影得差, 有少少監獄feel
屋仔感覺好溫暖 ^.^
hh0 2008-11-30 08:13:05 AM
KG900以前紅x白係有, 印象中寵x城都有, 但都無見有貨一排啦
唔知唔返貨定係可唔可以訂, 之後無問
因為網上面買平過街舖, $6xx 咋!
我都係只塭到一個blog有, 可能就係你講果個
Cwk 2008-11-30 02:27:13 PM
我搵到個個叫寵之XX
賣800幾蚊 @.@
vice0926 2008-11-30 06:08:30 PM
我見過都係大約$1000左右~
jadis 2008-11-30 06:20:54 PM
我係我屋企樓下見過,不過冇問幾$
Cwk 2008-11-30 06:51:10 PM
可唔可以話我知邊度見過?
我好想買 ><
Thanks
Amberbee 2008-12-14 05:19:24 PM
買咗新籠,咁舊籠點算??  有冇地方或商店會收舊籠??

快速發帖