lucky 的微笑>>>> lucky:想唔想摸下我對靚腳呀??#^13^#

第一次成功抱兔#^27^#

享受緊陽光浴既lucky~~呢個咩姿勢黎嫁lucky??唔通係..淑女feel ?! #^33^#

發緊個美夢~~haha~~佢呢個樣好引人犯罪#^13^#

wesky 2008-12-13 01:18:17 AM
LUCKY 好乖仔啊
點解小丸唔可以乖乖地 #^37^#
我兩隻衰女太有性格啦 #^31^#   <<呢個表情好正
Panda)) 2008-12-13 01:26:16 AM
原帖由 wesky 於 2008-12-13 01:18 AM 發表
LUCKY 好乖仔啊
點解小丸唔可以乖乖地 #^37^#
我兩隻衰女太有性格啦 #^31^#   <<呢個表情好正

ha~~慢慢黎啦wesky~小丸終有一日會乖乖聽爸爸話既~~^^
可能今日lucky都係因為去到人地屋企驚...先比我抱下ja~~#^36^#
我都覺得呢d兔仔表情好正丫~!!!好表達到我當時既感覺~haha#^30^#
Cwk 2008-12-13 01:27:11 AM
我抱幾秒,我粒兔就走佬
放係心口仲咬我心口 :050:
一定要好似BB咁返轉抱
wesky 2008-12-13 01:52:36 AM
哈哈
原來兔兔除左一隻隻, 仲可以叫一粒粒  #^51^#
Panda)) 2008-12-13 01:56:18 AM
呀~!!! 唔制呀~~~依家返到屋企lucky又蝦我啦~~!!!
又唔比我抱喇~!! #^37^#
Vinkivan 2008-12-13 04:03:15 AM
係咪囡囡兔會痴兔媽啲, 容易抱啲呢? 我隻囝囝都唔俾抱咖~ 相反隻囡囡就會容易抱倒, 反轉抱都得~!!
cordero 2008-12-13 08:40:31 AM
我成日抱b女,可能佢已經習慣左......
起初抱佢,無論佢點掙扎我都死攬住佢
而家都好少走兔lu#^74^#
梳毛剪甲無難道#^49^#
波丸媽 2008-12-13 10:04:02 AM
wa~~ 睇你開心到~~~
兔地不嬲係蝦主人架啦
panda你預左佢蝦吧~~~~haha

panda公子電力十足.......
開始有拐帶念頭~~~~#^53^#
shura 2008-12-13 10:39:02 AM
恭喜你丫#^58^#
LUCKY合埋眼訓啊#^54^#
hamster1013 2008-12-13 10:48:58 AM
原帖由 波子 於 13/12/2008 04:03 發表
係咪囡囡兔會痴兔媽啲, 容易抱啲呢? 我隻囝囝都唔俾抱咖~ 相反隻囡囡就會容易抱倒, 反轉抱都得~!!

我家布甸都係囡囡嚟,但佢都唔鍾意俾人抱,仲話反轉抱........一定no way
Step 2008-12-13 12:21:42 PM
佢訓得好甜呀
我個隻從來都未見過佢會咁既姿勢訓覺
成日都坐係到訓咁!!!
Panda)) 2008-12-13 02:11:39 PM
原帖由 Step 於 2008-12-13 12:21 PM 發表
佢訓得好甜呀
我個隻從來都未見過佢會咁既姿勢訓覺
成日都坐係到訓咁!!!

可能你兔兔未熟悉你屋企環境JA~~遲D應該都會咁做的呀~~#^39^#
Panda)) 2008-12-13 02:14:11 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-12-13 10:04 AM 發表
wa~~ 睇你開心到~~~
兔地不嬲係蝦主人架啦
panda你預左佢蝦吧~~~~haha

panda公子電力十足.......
開始有拐帶念頭~~~~#^53^#

我預左比佢蝦成世嫁啦~~HAHA~~
lucky你驚唔驚呀??原來呢度有拐子婆嫁~~!!#^30^#
§月紫§ 2008-12-13 02:17:38 PM
lucky真係乖 肯比你咁抱
如果係妹妹...除非用毛巾包住 唔係都就難了
雪雪仲衰 一抱就無敵腳係咁踢我#^77^#

快速發帖