#^65^# 我家"花花"新娶既小老婆仔"菓菓"~有花有菓~有菓有花~開花結菓~
希望-w-佢地白頭到老~和和氣氣~開開心心~幸幸福福~健健康康~

>__<本身決定左唔幫"花花"搵伴ka ma~
點知機緣之下~去左新開上樓既Q-PET~入門口就見到佢~
(佢對住大門口~一入去就見到佢)~就俾佢深深咁吸引住我~
經過多次掙扎~><都係俾佢"夫佬"左我~打碎左決心~>_<

初初都好驚~佢同"花花"唔夾~點知意外地夾的很~
"花花"仲好好仔~十分照顧佢~知道"菓菓"好傻瓜~成日都整糟糟~
佢會幫佢舔乾淨~知佢陌生~會成日陪係佢身邊~
佢訓教教~又會整理佢身邊d地方~陪係佢身邊訓教~幫佢暖暖~
"菓菓"又好痴"花花"ka wo~放佢地出哩玩~
我幫"花花"梳毛毛~"菓菓"都會係佢身邊~等佢~唔會行得太遠~

>w< 睇見就覺得好幸福~我覺得"花花"有左"菓菓"之後~開心左唧~

pochaccobb 2008-12-18 11:54:07 PM
你就好啦:050:  我個2隻仲咪得:050:
wesky 2008-12-18 11:54:19 PM
好白淨啊   睇落幾精靈健康啊 #^9_003^#
有花有菓幾好啊,  但唔好開枝散葉啊 =0=

依家夾到都好好架啦
真正夾到係要等絕左育之後
發情期會咬甩對方毛架, 嚴重會打交

以後新買既兔, 唔好即刻同舊果隻放埋一齊
隔離幾日先, 以免傳播致命病毒啊
因為曾經有咁既個案...所以再提醒一下
elyse)) 2008-12-19 12:07:17 AM
好可愛阿..:020:
本來都想幫ar b搵個男朋友......
點知...哈哈哈...佢地2個被我變成了姑婆同盟會既會員..
hamster1013 2008-12-19 09:51:39 AM
嘩~ 終於可以見到菓菓o既真面目喇!!!
真係好........好...........好..........好可愛呀!!!
好想抱吓佢, 攬吓佢呀!!! #^65^#
ping.tat 2008-12-19 10:13:15 AM
菓菓好可愛,看上去好細隻a
覺得佢地d好sweet,好溫馨#^65^#
花花好體貼#^43^#
cordero 2008-12-19 10:25:36 AM
菓菓有相睇la~
好靚呀.......兔媽快d帶佢去body check先la
lingyan 2008-12-19 12:13:53 PM
好可愛既兔丫~~~~~~~~~~~

係咪侏儒兔兔黎 ga,
so cute!!!!!

好想養多隻丫 >w<
katatata 2008-12-19 01:35:32 PM
#^30^# 佢真係好可愛ka~眼仔又精靈~隻眼又誘人~
同埋佢好醒目ka~暫時都幾聽話~>__<所以我先俾佢"夫佬"左~~
下次影d佢同花花合照既相相先~><就知花花好錫佢~""

小米 2008-12-19 01:51:28 PM
菓菓對眼超大粒, 好精靈呀#^43^#
glendy 2008-12-19 02:48:46 PM
Vinkivan 2008-12-19 02:52:49 PM
佢哋兩個夾到真係好呀~~~!!!!! 好羡慕呀~!!!
菓菓好靚女呀~!!!!
love_penny 2008-12-19 04:45:19 PM
花花幾大呀??菓菓幾大呀??
尤尤 2008-12-19 07:20:42 PM
好精靈牙...#^67^#
眼大大....
咀細細....XD
katatata 2008-12-19 07:54:06 PM
#^23^#  確實幾大~真係唔知~>___<"係寵物店買的~""
花花大概6-7個月~菓菓就3-4個月~XDD~

#^30^# 睇住佢地2個~真係好搞笑~XD佢地好傻豬的~!!

快速發帖