今個聖誕有同自己買禮物呀^^
係咩? 就係起 MK JUSCO 買既兔杯& 兔碟啦~~

TOTAL: $20

好開心呀,可能唔捨得用架~~
用黎high-tea~一流~~呵呵呵

祝各位聖誕快樂~~^^

12月22-23 007 (Small).jpg (94 KB, 下載次數: 14)

12月22-23 007 (Small).jpg

12月22-23 009 (Small).jpg (94.58 KB, 下載次數: 17)

12月22-23 009 (Small).jpg

12月22-23 010 (Small).jpg (93.35 KB, 下載次數: 15)

12月22-23 010 (Small).jpg

elyse)) 2008-12-25 12:47:34 AM
20蚊咁平..死啦..
會唔會我去到比人買哂...
cordero 2008-12-25 12:52:33 AM
10完店賣左好耐ga la
波丸媽 2008-12-25 12:53:58 AM
係呀,不過我元朗果邊唔見有.~上個星期出開MK 碰下運氣~~點知搵到~~好開心~~
Vinkivan 2008-12-25 01:15:55 AM
好靚好Q啊~~
Panda)) 2008-12-25 12:01:17 PM
我之前都買左呢隻兔兔杯呀~^^
我見r記台面都放左呢隻兔兔碟~
不過我去$10 已經搵唔到=3=
聖誕快樂呀各位~~~#^27^#
shura 2008-12-25 02:34:29 PM
咁平?!
真開心呢。。。。
cinnamoroll 2008-12-25 04:25:41 PM
好令牙!旺角邊到有jusco?
尤尤 2008-12-25 05:03:29 PM
咁平??
嘩...
比我就買幾個返屋企....#^30^#
波丸媽 2008-12-26 04:06:07 PM
原帖由 cinnamoroll 於 2008-12-25 04:25 PM 發表
好令牙!旺角邊到有jusco?

創興廣場3樓

快速發帖