過左1個星期~
ramsey都吾係幾肯出黎~
之前果2隻兔仔都係過幾日就肯出來玩
係咪佢比較怕事?
成日都吾出來活動
對身体會吾會吾係咁好?

通常大家既兔兔幾時先肯出來玩?:053:
LatteMum 2008-12-27 06:50:13 PM
我果隻初初果幾日都唔夠膽出黎玩..之後我開左個籠門口..唔理佢..
佢就自己出左黎..周圍探下..之後就好大膽啦..仲成日要我放佢出黎玩#^78^#
Vinkivan 2008-12-28 10:11:50 AM
我第一隻買返嚟嗰隻兔兔, 養咗成兩個月都係唔敢出嚟玩, 就算個籠門由朝開到晚佢都唔會主動出嚟~~
helen_laam 2008-12-28 11:37:31 AM
小元o黎到第三日我就強行"的"o左佢出籠~~
開頭佢即刻跳返入去~~
之後我繼續打開度門由得佢出入~~
佢過o左一兩個鐘就自己不停跳出跳入~~
我呢一兩日o係籠外面餵糧,佢就好主動跳出o黎食~~
而家佢已經探索o左大半個廳o勒~~
cordero 2008-12-28 01:15:15 PM
我隻b女黎到幾個鐘已經跳出黎...係兔嚇親人
隻衰女都唔知怕醜#^54^#
SheR_bb 2008-12-28 03:13:40 PM
鬆餅初初都係係門口唔肯出黎~~
點知我地唔理佢, 睇電視玩電腦 佢就自己行左出黎
自此之後佢就好鐘意出黎玩了
kittyz 2008-12-28 05:33:32 PM
原帖由 波子 於 2008-12-28 10:11 AM 發表
我第一隻買返嚟嗰隻兔兔, 養咗成兩個月都係唔敢出嚟玩, 就算個籠門由朝開到晚佢都唔會主動出嚟~~

RAMSEY都係!:056:
kittyz 2008-12-28 05:34:03 PM
原帖由 helen_laam 於 2008-12-28 11:37 AM 發表
小元o黎到第三日我就強行"的"o左佢出籠~~
開頭佢即刻跳返入去~~
之後我繼續打開度門由得佢出入~~
佢過o左一兩個鐘就自己不停跳出跳入~~
我呢一兩日o係籠外面餵糧,佢就好主動跳出o黎食~~
而家佢已經探索o左大半個 ...

我都試過係出面喂野食
但係都吾肯出黎:050:
kittyz 2008-12-28 05:34:37 PM
原帖由 cordero 於 2008-12-28 01:15 PM 發表
我隻b女黎到幾個鐘已經跳出黎...係兔嚇親人
隻衰女都唔知怕醜#^54^#

我之前養的mimi&豆潤第2日就出黎喇:053:
siuling1200 2008-12-29 09:40:41 AM
佢來左我家四日就自己走出來啦...我用食物引佢出來架...

快速發帖