.

.

大家聖誕快樂呀=);你們聖誕有什麼活動呀?
今年既聖誕我都不能和大家一起過了...
但主人說我那兒比過什麼節日都快樂,精彩;
所以我都會祝福你們^w^!

所以兔兔都有健康的身體!
所以兔BA兔MA都同兔兔過精彩的每一天

MOMO上=)

wesky 2008-12-28 09:41:21 PM
聖誕快樂~~
祝 所有兔兔 健健康康 #^5_002^#
TrianPO 2008-12-28 09:58:48 PM
#^52^#  大家甘話=)
hamster1013 2008-12-28 10:54:13 PM
聖誕快樂~
祝所有兔兔身體健康, 快高長大, 精精靈靈........

momo喺彩虹橋會過得開心快樂!!!
Panda)) 2008-12-28 11:27:18 PM
祝所有兔兔身體健康~~我覺得呢樣係最緊要~~#^27^#
各位兔爸兔媽日日都開開心心~~!!
所有係彩虹橋既兔兔們都好幸福快樂咁生活~!!!
TrianPO 2008-12-29 12:57:10 AM
原帖由 hamster1013 於 2008-12-28 10:54 PM 發表
聖誕快樂~
祝所有兔兔身體健康, 快高長大, 精精靈靈........

momo喺彩虹橋會過得開心快樂!!!

恩恩恩#^56^#  一定會!
TrianPO 2008-12-29 01:03:56 AM
原帖由 Panda 於 2008-12-28 11:27 PM 發表
祝所有兔兔身體健康~~我覺得呢樣係最緊要~~#^27^#
各位兔爸兔媽日日都開開心心~~!!
所有係彩虹橋既兔兔們都好幸福快樂咁生活~!!!

如果全世界既兔兔都健健康康就好LU~
^^!!
lolo 2008-12-29 09:51:57 AM
我第一隻兔兔同MOMO好似樣,
佢地可能O係彩虹橋一齊玩緊...
Vinkivan 2008-12-29 11:48:10 AM
願天下所有嘅兔兔都精靈健康~~
願在彩虹橋的兔兔都過得快樂~~
glendy 2008-12-29 12:49:50 PM
祝所有兔兔要健健康康, 快快樂樂成長.

在彩虹橋的兔兔要開開心心生活.

但願不要再有被人遺棄的兔兔.
TrianPO 2008-12-29 03:41:18 PM
原帖由 lolo 於 2008-12-29 09:51 AM 發表
我第一隻兔兔同MOMO好似樣,
佢地可能O係彩虹橋一齊玩緊...

#^80^# 甘就好啦;MO仔都系我人生第一隻兔兔*V*
TrianPO 2008-12-29 03:45:40 PM
原帖由 波子 於 2008-12-29 11:48 AM 發表
願天下所有嘅兔兔都精靈健康~~
願在彩虹橋的兔兔都過得快樂~~

#^11^# 一定一定>w<!所以兔兔都要有人錫
TrianPO 2008-12-29 03:46:37 PM
原帖由 glendy 於 2008-12-29 12:49 PM 發表
祝所有兔兔要健健康康, 快快樂樂成長.

在彩虹橋的兔兔要開開心心生活.

但願不要再有被人遺棄的兔兔.

#^43^# 岩呀岩呀;唔要再有兔兔被遺棄!!
所有兔兔都會有人愛有人錫

快速發帖