12月4日下午,見到嘟嘟睡午覺
影左幾張相,
加多張coffee睡美兔

睡得好甜

睡得好甜

zzzzzzzzz

zzzzzzzzz

12月4日下午

12月4日下午

不過睇唔到個樣

不過睇唔到個樣

hamster1013 2008-12-30 09:33:29 AM
嘟嘟好可愛呀!!
不過, 點解要瞓喺廁所度呢??
cordero 2008-12-30 12:52:58 PM
嘟嘟好可愛#^9_003^#
b女都好鍾意訓廁所ga
lolo 2008-12-30 01:07:54 PM
原帖由 hamster1013 於 2008-12-30 09:33 AM 發表
嘟嘟好可愛呀!!

可能有安全感d#^45^#
Vinkivan 2008-12-30 02:02:24 PM
嘟嘟瞓得好"冧"呀~~~!!! 好得意呀~!!

我家三隻都好鍾意瞓廁所... 呢啲係咪兔性嚟嘅呢??
helen_laam 2008-12-30 04:07:56 PM
佢訓到朦晒眼咁好得意呀~~
我家小元就鍾意o係籠外面o既紙箱訓o勒~~
如果唔俾出籠就係訓o係近門哥邊~~
另類的兔兔......
siuling1200 2008-12-30 05:24:47 PM
我仲未見過我兔兔訓覺既樣
我每次見佢, 佢都鬼打甘精神
cordero 2008-12-30 06:40:41 PM
原帖由 siuling1200 於 2008-12-30 05:24 PM 發表
我仲未見過我兔兔訓覺既樣
我每次見佢, 佢都鬼打甘精神

兔兔未熟悉既環境,佢未完全放心,係唔會闔埋眼訓ga~
所以我第一次見到b女訓到咁,興奮到差唔多尖叫#^64^#
alliekapo 2008-12-30 07:32:19 PM
好cute cute ar:023:
shura 2008-12-30 10:23:43 PM
好可愛丫.......#^65^#
好q..啊...
TrianPO 2008-12-30 10:40:15 PM
><!!wawawa!!嘟嘟超級似我隻momo!#^21^#
波丸媽 2008-12-31 12:32:35 PM
好得意呀,
好鍾意D相有個肥美兔PAT~~
殺食呀~~HEHE#^10^#
§月紫§ 2008-12-31 10:33:56 PM
嘟嘟好得意呀#^43^#
訓得好霖呀
唔似我家兩個女女 住左4個月
都只係係到釣魚 都唔會訓得咁霖(可能屋企出面係高速公路 太嘈啦~
ping.tat 2009-1-1 09:48:46 AM
原帖由 TrianPO 於 2008-12-30 10:40 PM 發表
>

真係好似,唔通佢地係親戚#^11^#
ping.tat 2009-1-1 09:50:19 AM
原帖由 hamster1013 於 2008-12-30 09:33 AM 發表
嘟嘟好可愛呀!!

唔知a,可能地方細,不過佢下午先瞓廁所
早或晚都會瞓喺籠度#^45^#

快速發帖