奇怪事件

Step 發表於 2009-01-05 20:01|只看該作者|倒序瀏覽|打印
聖誕果陣因為我去旅行, 放左賓仔去兔協寄養
過左4日接番佢番屋企果陣發覺佢對耳仔變左黑色
之前係啡色ga
好奇怪呀!!
但係佢既行為舉指都無變, 所以我好確定係佢!!
ping.tat 2009-1-5 08:22:46 PM
係唔係d毛變深色左,.我家coffee個頭本身啡色
近排天氣凍,d毛都開始變左黑色
唔知同天氣有冇關係
SheR_bb 2009-1-5 10:36:53 PM
之前 i x rabbit 個老闆娘都話佢隻兔兔呢個時候d毛會變深色
(因為佢話佢個隻同鬆鬆d毛色好似)
then 近排留意到鬆鬆個背脊有一撻深色左
鼻頭又係wor~~腳仔又係wor,
第一次換毛毛d毛係淺色的~~(係白左), 今次換毛就深色左了~~
elvisli 2009-1-5 11:38:07 PM
換毛季毛色唔同左好平常..唔洗擔心~
cordero 2009-1-6 12:18:03 AM
b女換完毛耳仔同patpat都由啡色變左黑色~正常架~唔洗擔心
siuling1200 2009-1-6 09:51:45 AM
其實係咪因為年紀會越大,毛色越深?
BB囡 2009-1-6 10:35:04 AM
會唔會係因為兔兔大過左呀...我都覺得bb囡比初初黎時深色左嫁
Step 2009-1-6 11:20:13 AM

回復 7# 的帖子

但係佢淨係隻耳仔變左黑色, 好搞笑
momopig 2009-1-9 01:55:11 PM
有無相睇? 一定好得意~
小米 2009-1-9 05:25:36 PM
我豆豆個背都多咗一達灰色毛~
Step 2009-1-9 05:57:09 PM
原帖由 momopig 於 2009-1-9 01:55 PM 發表
有無相睇? 一定好得意~

但係我又唔多覺佢身體其他部位黑左woo

相片0452 (Small).jpg (31.07 KB, 下載次數: 48)

以前既樣

以前既樣

相片0577 (Small).jpg (33.77 KB, 下載次數: 43)

宜家黑左隻耳

宜家黑左隻耳

lolo 2009-1-9 06:06:38 PM
賓仔好似染左髮咁#^51^#
Panda)) 2009-1-9 06:26:58 PM
HAHA~~好搞笑~~
得對耳仔黑左~~
放心啦~~冇事既~~換毛毛^^
`Shusonbaby||' 2009-1-9 06:49:43 PM
Coffee 個nose頭同耳仔都黑左*v*
cordero 2009-1-9 08:24:04 PM
賓仔個樣有少少似b女

快速發帖