今晚突然想煮西餐, 諗起早幾日同兔爸行supermarket買咗包好似幾好味嘅急凍青口, 所以就整咗"茄汁青口意粉"喇~~!!!!!
個賣相都唔差咖~ 味道我覺得都ok la!!! ^^

原來喺supermarket買嘅急凍青口係咁好味咖~!!
katatata 2009-1-8 05:42:46 PM
#^40^#  唔該 2個外賣 hk_chai wan丫~
好似好好食~><"好想食丫...我要外賣~唔該~~~!!
elyse)) 2009-1-8 05:55:41 PM
原帖由 katatata 於 2009-1-8 05:42 PM 發表
好似好好食~>

咁快食夜晚ge...6點咋bor...
我有排都未食夜晚阿...你要2個,咁唔該我想order 6個送去沙田阿...
好似好好味...好想食阿...:060:
lolo 2009-1-8 06:21:50 PM
想問好耐
點解所有POST BY OVERSEA USER既相我都睇唔到既?!....#^19^#
Vinkivan 2009-1-8 06:26:49 PM
原帖由 katatata 於 2009-1-8 17:42 發表
好似好好食~>

呵呵呵... 那我怕速遞返嚟香港都變質喇~~~~
或者等我返嚟香港之後, 有機會攪返個兔友大食會, 我先整嘢俾大家食啦~!!
akaicathy 2009-1-8 06:28:01 PM
好似好好味咁喎
好肚餓喇而家#^80^#
Vinkivan 2009-1-8 06:28:14 PM
原帖由 elyse 於 2009-1-8 17:55 發表

我有排都未食夜晚阿...你要2個,咁唔該我想order 6個送去沙田阿...

因為我喺加拿大, 時間比香港慢13個小時, 所以我幾個鐘頭前先食完晚飯咋~~!!!
Vinkivan 2009-1-8 06:29:05 PM
原帖由 lolo 於 2009-1-8 18:21 發表
想問好耐
點解所有POST BY OVERSEA USER既相我都睇唔到既?!....#^19^#

有啲咁嘅事?? 咁真係要問問壇主先知喇~!!
Vinkivan 2009-1-8 06:30:02 PM
原帖由 akaicathy 於 2009-1-8 18:28 發表
好似好好味咁喎
好肚餓喇而家#^80^#

就快七點喇~~~ 快啲去食晚飯, 唔好餓親哦~~~
mim0510 2009-1-8 06:30:50 PM
好肚餓呀:063:
hamster1013 2009-1-8 08:26:10 PM
個樣好好味咁喎!
不過, 可惜我唔食青口丫~
cordero 2009-1-8 10:39:44 PM
原帖由 波子 於 2009-1-8 06:26 PM 發表

呵呵呵... 那我怕速遞返嚟香港都變質喇~~~~
或者等我返嚟香港之後, 有機會攪返個兔友大食會, 我先整嘢俾大家食啦~!!

好主意喎~你幾時返香港?我地呢度都有wesky大廚

原帖由 elyse 於 2009-1-8 05:55 PM 發表

elyse係沙田友?
hh0 2009-1-9 12:25:43 AM
55.....呢隻青口好食過hk果D, 流晒口水啦
wesky 2009-1-9 12:27:54 AM
好正啊
好想食啊!!  :050:
siuling1200 2009-1-9 12:50:27 AM
原帖由 lolo 於 2009-1-8 06:21 PM 發表
想問好耐

我係公司都成日睇唔到D相..
我諗係網絡問題..
但係又有D睇到有D就睇唔到.
好似呢個POST甘,我係公司睇唔到相,屋企就睇到,
可能亦係格式問題!!

快速發帖