好耐無post d 寶貝相, 今日好難得先影到3隻野一齊食草
用手機影咋, 都好彩唔會一pat 黑影

媽咪話食晒D草先有草餅食.....努力努力

wesky 2009-1-9 12:24:58 AM
佢地好乖啊  無係草上面 cc
d 草仲好綠 :053:
hh0 2009-1-9 12:33:15 AM
哈哈...聽朝早就要掃cc
好彩3隻掃埋都唔多過手板, 算幾乖啦
Vinkivan 2009-1-9 06:05:48 AM
可以三隻一齊都唔打交真係好好呀~!!
cordero 2009-1-9 06:58:49 AM
真係好耐la~~~我上左minihouse半年都未見過你d寶貝相
post多dpost多d#^30^#
hh0 2009-1-9 08:49:50 AM
原帖由 波子 於 2009-1-9 06:05 AM 發表
可以三隻一齊都唔打交真係好好呀~!!

都用左幾個月時間做bonding 先成功,
好開心ga可以一齊住, 一齊食, 一齊玩
hh0 2009-1-9 08:56:20 AM
原帖由 cordero 於 2009-1-9 06:58 AM 發表
真係好耐la~~~我上左minihouse半年都未見過你d寶貝相
post多dpost多d#^30^#

原來已經半年咁快.....#^77^#
ok....會post 多d
加埋頭像2隻咪全部見晒啦 #^64^#
波丸媽 2009-1-9 09:32:38 AM
..............hh0 真係好識教仔女........敬佩啊
我地2隻野,明明識去廁所,仲係同我地將地下既草草加料 T︿T#^19^#
5隻好開心~~你又要返工,又可以照顧到佢地,真係好叻#^70^#
hh0 2009-1-9 10:00:16 AM
唔好咁講,就係要返工, 先無咩時間照顧到佢地
多數佢地自己玩
小米 2009-1-9 05:27:16 PM
wow, 真係勁呀!!五隻小朋友~~
hamster1013 2009-1-9 05:32:32 PM
嘩~ 原來你有5個小朋友架!!!
我都係依家先知咋~
真係好, 5個一齊住, 咁就唔怕悶啦!!!
尤尤 2009-1-9 07:35:05 PM
兔媽真偉大...#^80^#
5位小朋友.....
佢地乖5乖牙?
cordero 2009-1-9 07:58:38 PM
hh0好勁...5隻兔兔...仲有刺~#^39^#
hh0 2009-1-9 11:27:24 PM
又爆多樣野出黎...?! #^76^#
hh0 2009-1-9 11:59:07 PM
原帖由 尤尤 於 2009-1-9 07:35 PM 發表
兔媽真偉大...#^80^#
5位小朋友.....