YO~~~~好耐冇見啦各位..
送條片比大家先~

註:佢齋咬..又唔係諗住食D紙巾ga wor...奇怪!
大富翁 2009-1-9 01:32:40 AM
MIO 大隻左好多呀!!!!做咩咁僧D 紙巾呀!!!!!哇,,浪費哂啦:078:
但係MIO 好HAPPY!!
MIO:YEAH!!玩完LO!!MAMA 你慢慢拾啦..我再去搵野玩...88
MAMA: 唉.....我D 紙巾呀!!!衰仔俾反我呀!:054:
Vinkivan 2009-1-9 06:08:53 AM
mio咁好玩完都唔食紙巾, 我嗰啲一見倒紙巾就食喇~!!!!!
cordero 2009-1-9 06:57:03 AM
係fb睇完~呢度大d又睇多次~
mio面仔d黑色好似大左咁既#^30^#
波丸媽 2009-1-9 09:46:10 AM
好搞笑呀,佢個樣好似要打包d紙巾返去自己屋企咁~~~XD#^30^#
MIO 王子,你真係好乖呀,你知唔知呀,
小丸姐姐最近鍾意左咬地毯呀,仲想拖返屋企tim
但佢好似想食左張地毯囉....................激死
hamster1013 2009-1-9 10:10:14 AM
MIO咁乖只係咬嚟玩下, 俾著布甸一定咬嚟食埋.
布甸乜鬼都食架, 俾佢激死#^81^#
波丸媽 2009-1-9 10:11:56 AM
原帖由 hamster1013 於 2009-1-9 10:10 AM 發表
MIO咁乖只係咬嚟玩下, 俾著布甸一定咬嚟食埋.
布甸乜鬼都食架, 俾佢激死#^81^#

仲要係唔臭既唔食 #^64^#
vice0926 2009-1-9 04:01:16 PM
哈哈!係哩~~冇見一排..大家都發覺mio大個仔左..
塊面d色色都唔同左~愈黎愈深色大撻..
好彩佢唔食d紙巾ja..
佢自己係度玩左好耐ga la~
好得意呀~~好似狗仔!:012:

快速發帖