SPCA 又有新兔兔

E 隻兔兔我好鍾意

E 隻兔兔我好鍾意

明月 2009-1-9 07:42:15 PM
又多2隻,
d免免這麼得意,點解
要拋棄它們。
cordero 2009-1-9 07:54:06 PM
我鍾意下面果隻ar
elvisli 2009-1-9 07:54:31 PM
睇黎spca唔係好識養..用報紙=.=
elyse)) 2009-1-9 09:32:42 PM
哈~哈~你地留左一隻阿
留左佢未介紹阿。

siuling1200 2009-1-10 12:26:03 AM
elyse post果隻都好得意呀
白身黑耳好特別:020:
wesky 2009-1-10 12:33:21 AM
好可愛啊
希望快d 有人帶佢返屋企啦
cordero 2009-1-10 07:17:08 AM
見到spca有新兔...就好驚.....................#^3_002^#
ping.tat 2009-1-10 09:58:14 AM
d兔兔好得意a~點解d人唔要佢地~
第2張同第3張相都係用報紙真奇怪~
shura 2009-1-10 10:31:49 AM

回復 9# 的帖子

係丫
佢地用報紙or木糠
elyse)) 2009-1-10 11:44:08 AM
但係第一張個隻兔兔我見spca個度寫hold bor..
唔通有人領養左 but未戴走佢...
nievedith 2009-1-11 04:43:47 AM
隻隻都好得意, 主人做乜唔要佢地WOR !>?
cymau 2009-1-14 06:10:57 PM

唉...

多左兔兔係一樣壞事...-v-

快速發帖