Coffee..
佢喪甩毛..
好一日梳幾次都有好多毛飛黎飛去..!!
佢成日食到呀-_-點算好

仲有佢耳仔尾端"凍凍地".
仲成日痾爛的便#^31^#
[小懶] 2009-1-11 05:45:40 PM
#^40^#
快d帶佢去睇醫生啦!
快d啦,唔好拖喇!! d診所booking成日full到爆,過多一星期又到新年喇, 到時d診所又唔知開唔開wo#^33^#
wesky 2009-1-11 05:56:22 PM
可能佢只係換毛姐
帶個口罩先同佢梳會好d
小丸既情況同coffee差唔多

最近有冇俾特別野佢食或俾多左糧啊??
如果無, 就 check check 好 D
nievedith 2009-1-11 06:32:44 PM
甩毛可能係換毛

耳仔凍會不會真係凍呀, 呢幾日凍左, 找D野圍下個籠睇下會唔會好D?

爛屎的話, 會唔會食得太多/ 食過新食物呀, 不如你話我地知食過D乜? 如果食過菜, 可能會洗唔乾淨
`Shusonbaby||' 2009-1-11 06:41:24 PM
但係佢lam自己個陣係咁食毛-.-
成日見到佢個咀痴住d毛.

琴晚食左生菜
平日少少的糧
及無限量的草

而家又好似冇痾喇#^23^#
nievedith 2009-1-11 06:45:12 PM
咁你要同佢密D梳毛, 梳反D死毛出來. 咁佢咪唔會LAM得太多死毛.

可能生菜洗得唔乾淨姐, 而家無事便好.
`Shusonbaby||' 2009-1-11 06:59:51 PM
我一日3次咁幫佢梳嫁喇-3-
elyse)) 2009-1-11 08:57:44 PM
可能你梳得未夠徹底吧~
所以你梳極都有,個d係死毛...
換毛其間就有家啦...

仲有你話柯爛便...咁個d便便形狀是點家..
因為係一pet既話就要立刻睇醫生啦...
如果係圓形一粒粒,只是比較軟的話,可以試下餵草粉
調理下個肚仔d菌,等佢柯返d正常便便。

仲有好多原因都會柯軟便,壓力阿..環境都會家..etc。
Jessie)) 2009-1-11 09:58:33 PM
E @@我隻兔仔呢排都有dd圓形但林林地既便便,
一日大約有4,5粒係咁, 其他都係乾的硬便便, 咁姐係健康定係有病:056: ?
hh0 2009-1-11 11:04:02 PM
coffee食左咩生菜呢?
唐生菜食得
但西生菜唔適宜食, 可能同all 爛便有關
`Shusonbaby||' 2009-1-13 07:55:42 PM
生菜有分 唐生菜同西生菜GA*0*??
hh0 2009-1-13 10:39:33 PM
成個波果D咪係西生菜,
一棵棵ge係唐生菜

快速發帖