http://www.uwants.com/viewthread ... &extra=page%3D1

因為之前曾post過想收養兔兔既post~
佢今日就add左我msn問我要唔要兔兔~
仲sd左幾張相俾我睇~睇完真係...心傷...""
d兔兔生活環境及健康...真令人擔心~
佢仲要$80/隻~有2隻話比較細隻~好睇d~
就$120/隻~(細隻d~係唔健康丫~定未足月)
真係比另1個post個隻兔兔~生活/健康勁過份...
katatata 2009-1-11 08:21:36 PM
差劣既生活環境~仲要俾人賣$80-120/隻

[小懶] 2009-1-12 12:58:53 AM
個post已經俾人del左...
#^37^# 見到d相好心痛...
Jessie)) 2009-1-12 01:02:42 AM
咁多隻住係豆潤咁細個籠度:077:
hamster1013 2009-1-12 09:33:19 AM
我覺得哩個人係專賣兔仔.
d兔兔咁細個就要受d咁o既苦, 好慘呀~
仲要用d咁o既籠, 兔兔腳仔會受傷架嘛!!
d人真係好過份#^62^#
elyse)) 2009-1-12 09:44:14 AM
aiya..好可憐阿..
有一邊籠係生"秀:得好嚴重lo>>
明顯就係佢繁殖出黎,賣出去賺錢..
正常一個真係愛兔的人,就算佢d兔兔意外生左bb出黎都唔會咁家..
用d咁ge籠..個底仲要無舖任何野..:013:
講大話~

因為佢要收錢,所以個個post比人del左。
個度係領養區..唔係買賣區..
不過唔知d兔兔點...
紫貓)) 2009-1-12 03:02:36 PM
真係好過份,,,,\點解d人0甘衰
kkyan01 2009-1-12 03:39:16 PM
佢呢d人都冇愛心可言,
只係諗住$$$ , 唉 ?
lingyan 2009-1-12 04:31:52 PM
兔兔好可愛 ...
但見到佢地個環境又真係 .................

明明白雪雪,都好似好污糟咁..
Vinkivan 2009-1-12 04:43:01 PM
以賣兔揾錢嘅人, 又點會講愛心呀~~ 梗加唔會花錢喺啲兔兔身上~~ 希望啲兔兔快啲有好主人買佢哋啦~!!! 咁就可以離開個地獄~
ping.tat 2009-1-12 08:27:04 PM
d兔兔好可愛~希望佢可以快d搵到好主人
Amberbee 2009-1-12 08:39:24 PM
:076: :074: :013: :005: :004: :019: :030: :028:
NaME520 2009-1-12 08:57:29 PM
都唔會有人買啦~唔知有冇病...

好慘啊!!!
wooden 2009-1-12 09:00:05 PM
真係好過分阿!!!!! d兔兔勁慘lo  ~!@#$%^&*( 點樣可以咁做家 !!!!!!
尤尤 2009-1-12 09:57:23 PM
d兔兔好可愛~

真係好過份,,,,
#^81^#

快速發帖