有冇人既兔兔食開Q 兔既兔糧,佢地話係什麼研究所用既糧,其實好唔好呢,因為我買左包金色既.我隻兔兔佢好鐘意食:026:

同埋有冇人金色同銀色既分別丫..???
hh0 2009-1-13 02:14:11 PM
金色同銀色既分別, 一隻係alfafa , 一隻係timothy
但唔記得邊隻打邊隻, 好唔好就唔知
cordero 2009-1-13 02:30:32 PM
最好都係買d可以睇到成份既.....
designstevenyu 2009-1-13 02:46:17 PM
金色係成兔食銀係幼兔食
kelvinkwan0719 2009-1-13 02:57:11 PM
原帖由 designstevenyu 於 2009-1-13 02:46 PM 發表
金色係成兔食銀係幼兔食

死了..我買左金色..但我隻兔兔佢3個月左右-.-....都係快d買返包銀色先
ka@+ 2009-1-14 01:22:04 PM
波波都好中意食糧=v="
佢而家一歲大..
係咪要戒糧??
kelvinkwan0719 2009-1-20 09:13:15 AM
我去左q兔問啦..銀色真係比幼兔食,不過佢話食開金色就比金色啦..因為成份都係14%(金色)同16%(銀色),其實都係差不多...我諗緊買唔買草磚比佢食好..
hh0 2009-1-20 11:21:09 AM
草磚可有可無, 就算俾都只可當零食, 唔可以代替草
kelvinkwan0719 2009-1-20 11:37:18 AM
原帖由 hh0 於 2009-1-20 11:21 AM 發表
草磚可有可無, 就算俾都只可當零食, 唔可以代替草

haha...icic..因為我隻兔兔有時成日都玩磨牙石.不過我覺得磨牙石好似冇咁健康...所以想買草磚比佢玩之麻..

快速發帖