最近糖糖唔知做咩,
動不動就咬人...
重要係咬親都流血-V-
慘...慘...
你地有無比兔兔無良的蝦牙-V-"?
光之天使)) 2009-1-14 06:45:15 PM
total成日都咬我件睡衣....
佢又唔知件衫後面係我d肉...成日都唔覺意咬到囉~
好彩佢輕輕力咬....都冇流血既~~

係咪天氣凍呀?定係因為大個左~脾氣變左呀~?
love_penny 2009-1-14 08:04:41 PM
PENNY唔敢咬我的^田^
最多搵牙仔"hi"一"hi"我~#^49^#
cordero 2009-1-14 08:20:47 PM
無喎~珍珍最多當我隻手指係野食咬埋....不過唔太痛#^31^#
SheR_bb 2009-1-14 08:43:56 PM
鬆餅早排成日咬人的特別係梳毛毛既時候
近排又少左wor, 同埋呢幾日天氣凍, 佢好鐘意我地攬住佢摸頭仔~
好enjoy的#^79^#
wesky 2009-1-14 09:39:19 PM
之前被佢地咬過大脾
即刻腫左, 兩星期後先散 = =

如果你隻兔好惡, 小心唔好將手放係佢地面前
CHIUPO=] 2009-1-14 11:04:28 PM
前幾日樂樂係sofa食完屎屎就走埋我到錫我#^62^#
勁dirty呀佢
好彩佢差小小先錫到我個嘴
而咬人呢
2個月前到啦
佢咬落我個鼻到
搞到流左一滴血
今日隻衰B就咬左落我呀爸既腳板底-,-
lingyan 2009-1-15 12:37:06 AM
咬...頭先先咬完黎,不過佢係抓我件睡衣,唔小心咬到肉囉 ...
不過可能我已經有心理準備,所以一見到佢有所動作我已經有戒備,
就唔係好痛囉。
明月 2009-1-15 09:59:13 AM
擒晚先給豆腐花咬,唔知係唔係
覺得我阻住佢食草
hamster1013 2009-1-15 10:44:35 AM
原帖由 love_penny 於 14/1/2009 20:04 發表
PENNY唔敢咬我的^田^
最多搵牙仔"hi"一"hi"我~#^49^#

係就好啦!
Penny唔會咬你.
hamster1013 2009-1-15 10:50:23 AM
原帖由 SheR_bb 於 14/1/2009 20:43 發表
鬆餅早排成日咬人的特別係梳毛毛既時候
近排又少左wor, 同埋呢幾日天氣凍, 佢好鐘意我地攬住佢摸頭仔~
好enjoy的#^79^#

布甸都係梳親毛嗰陣都會想咬我 ><
Vinkivan 2009-1-15 11:00:10 AM
湯丸就最鍾意咬人, 我試過抱佢嗰陣俾佢一咬我隻手臂就即係腫咗, 過咗一排先退晒腫, 不過我都算係俾佢咬得少, 兔爸就慘啲, 佢每次幫佢清廁所同籠嗰陣, 佢都會咬兔爸, 就算佢係走咗出嚟玩都好, 佢都會走埋兔爸度咬佢, 所以兔爸好唔開心, 不過就冇話流血咁嚴重囉!!
glendy 2009-1-15 12:10:05 PM
我隻兔兔最鐘意剪完手甲就咬我, 可能佢唔鐘意啦.
momopig 2009-1-15 01:18:28 PM
毛毛未咬過我,最鍾意'lam'我隻手~

不過佢好鍾意咬豬爸爸...

尋晚同毛毛玩,佢後腳d指甲好長,天氣又乾燥,佢一撲埋0黎就刮損我,痛痛...
BB囡 2009-1-15 04:28:37 PM
bb囡又冇咬人
但近日真係好鐘意咬野
咬完打佢都唔夠2秒,又走去咬
會唔會係天氣問題呢

快速發帖