今日岩岩同lucky清過個籠~~佢由5點幾我放佢入房...到依家9點喇~~
>>>>一粒屎屎都冇~尿尿都冇<<<<<~~係死都要坐係個廁所度...有時申長個身...
我開左門好耐佢都唔出黎~~
6點島~~~一入返籠stay係個廁所度...做咩事呢究竟#^77^#

岩岩比平時佢會發癲既alfalfa佢...都咬一咬拎開...
依家成隻扮雞咁pa左係廁所度.......

我岩岩摸到佢肚仔好硬...一摸就彈起...好似好痛咁呀~!!!
點算好呀............

LatteMum 2009-1-21 09:18:36 PM
肚仔痛可大可小丫..快d帶lucky去睇醫生..
咁佢有無食t草呀?
Panda)) 2009-1-21 09:39:20 PM
冇食~~我岩岩比左粒木瓜丸又食....
但到依家都係咁...
大富翁 2009-1-21 09:44:38 PM
咁佢有冇食草呀...如果冇..就要俾草粉啦!~
再加上按摩肚仔...我諗可能係腸停!
Panda)) 2009-1-21 09:57:21 PM
我屋企冇草粉呀...><
我按左一陣...佢好似想咬我咁...
我又唔大力又唔細力...
俾木瓜乾果d又食~!!

lingyan 2009-1-21 09:57:51 PM
肚仔痛 ? 肚仔有風?
Panda)) 2009-1-21 10:07:26 PM
好擔心呀...依家又咁夜...屯門都冇得睇vet...
但最慘依家係唔知咩事.....
同佢出去我驚佢仲辛苦......
依家佢勁痴我...係咁要我摸頭仔......
好驚呀.................

hh0 2009-1-21 10:20:31 PM
不如去元朗24hrs, 但可能唔係gerry當值
可先打去問下
Panda)) 2009-1-21 10:23:56 PM
原帖由 hh0 於 2009-1-21 10:20 PM 發表
不如去元朗24hrs, 但可能唔係gerry當值
可先打去問下

岩岩打左去了~講左情況比reception知~~
佢話要等doctor睇完証幫我問...再覆返我...
元朗果面話今晚係dr.joyce...但佢唔係專睇兔仔...
有冇人睇過佢?
gerry聽日係屯門...不過我怕lucky捱唔到咁耐.......
又冇食野又冇便便咁耐............

hh0 2009-1-21 10:28:12 PM
希望無事      .
tiffany2003hk 2009-1-21 10:56:26 PM
去元朗東方dr.lam到 ,佢識睇兔兔
Panda)) 2009-1-21 11:00:16 PM
原帖由 tiffany2003hk 於 2009-1-21 10:56 PM 發表
去元朗東方dr.lam到 ,佢識睇兔兔

但佢唔知依家係唔係度~~
同埋係24 hrs 的?
有冇地址呀????><
大富翁 2009-1-21 11:04:43 PM
你依加一直留意住lucky!
仲有一定要按摩肚仔呀!!!!!!!快d 同佢睇vet!
仲有!!所以零食唔好再俾啦!只係俾草佢食!!!!
tiffany2003hk 2009-1-21 11:05:22 PM
地址:新界元朗鳳攸北街昌威大廈19-至20號地下

tel:24747680

我唔知收左工未~
elyse)) 2009-1-21 11:09:41 PM
如果無草粉...
你有無糧牙...浸濕D糧比下LUNKY仔食...

起未搵到醫生前...
你而家最好不停地同佢按摩個肚仔牙
加油牙

快速發帖