想睇下邊度有得買/訂??
幾$$到?
因為我度兔仲未識去廁所!
換呢個籠會唔會方便d?!
thanks!!

lingyan 2009-1-21 09:59:04 PM
呢隻好多地方都有~
之前MK都見過~
都似都唔平,800幾?

唔識去廁所既兔會唔會LON到線落暗位?
hh0 2009-1-21 10:15:57 PM
講真果句, 未識去廁所而用呢個籠
d 尿係好易攝晒係D邊位, 日日洗到你煩
最好買個簡簡單單既
oscarlik 2009-1-21 10:50:08 PM
O,,,SHIT
我隻兔真係春到無朋友:050:
TrianPO 2009-1-21 10:59:20 PM
甘邊款既籠又好又平架^^?
hh0 2009-1-21 11:05:18 PM
AB 同Alex 個人覺得係幾好用
最好係個底盆清潔好方便
size就分別係26吋同30吋
ping.tat 2009-1-22 02:47:50 AM
本人覺得alex幾好,ab都可以
本身用緊兩個alex加一個ab
清洗時好方便~你有冇打算加網底
因為alex個網底要另外買,同埋你要加d腳墊
如果唔係兔兔會生腳瘡
glendy 2009-1-22 09:10:15 AM
我之前有過類似既籠, 一清洗起碼要成個鐘架.

不如買個容易清潔既籠啦, 依個籠好難清洗架.
珊迪小姐 2009-1-22 09:52:20 AM
原帖由 oscarlik 於 2009-1-21 10:50 PM 發表
O,,,SHIT
我隻兔真係春到無朋友:050:

你吾好甘話佢啦
慢慢教下佢就識去廁所嫁喇~
比d耐性la~~#^36^#
kelvinkwan0719 2009-1-22 01:07:32 PM
唉..我隻兔兔都係咁架...就係用好似e個款既籠..係q兔買.$3xx...不過真係洗到我好金下....d邊位好麻煩架..同埋我而家隻兔兔佢好似同我作對咁..我放個廁所係左上角..佢就係右下角同右上角all...放係右上角..佢又係左上角左下角all....真係比佢玩死了...:037:
明月 2009-1-22 02:20:07 PM

回復 9# 的帖子

真係要慢慢教,我隻
豆腐花都教左好多時間
先識。
oscarlik 2009-1-22 10:10:45 PM
我而家將d糧/草/水樽 放哂係廁所度!!
實行用"大包圍"戰術!!!
oscarlik 2009-1-22 10:15:36 PM
原帖由 ping.tat 於 2009-1-22 02:47 AM 發表
本人覺得alex幾好,ab都可以
本身用緊兩個alex加一個ab
清洗時好方便~你有冇打算加網底
因為alex個網底要另外買,同埋你要加d腳墊
如果唔係兔兔會生腳瘡

alex 邊度有得買@@??
上網淨係見到倉鼠籠..
我個人覺得豬仔板唔錯....企落好似好舒服咁!!
木板仲靚...不過兔兔未識去尿尿係一個大問題!!
唔知有冇得釘@@?

ping.tat 2009-1-22 11:33:14 PM
原帖由 oscarlik 於 2009-1-22 10:15 PM 發表

alex 邊度有得買@@??
上網淨係見到倉鼠籠..
我個人覺得豬仔板唔錯....企落好似好舒服咁!!
木板仲靚...不過兔兔未識去尿尿係一個大問題!!
唔知有冇得釘@@?

alex 係 旺角ILR 荃灣R記都有得賣
你可以睇下R記個網頁
我上個月係佢地度買左一個,腳墊就用左SANKO灰色
因為我家嘟嘟,好有性格~一時去廁所尿,一時係籠尿
上次就整到D毛都係尿先加返網底,#^31^#
oscarlik 2009-1-25 12:21:53 PM
琴日係龍X樂園留左電話!!
新年先有貨...$6xx

快速發帖