#^37^# #^37^# #^37^# #^37^# #^37^#

我真系覺得自己好慘T^T;...
本來諗住系新年之後養返兔兔.因為諗住有個新開始,同埋都夠錢呀MA-3-
我已經做好準備,搞掂哂D野.......點知,

!!!!!!!!!我部電話比人偷左!!!!!!!!!

唉唉唉...唉唉唉...唉唉唉...唉唉唉...
電話入面D野又冇哂...又唔見左3千幾銀T^T!!!
所以要拎養兔兔筆錢尼買返電話先....
我初初都想唔理電話買兔兔先架....
但電話系我既生活中真系好重要T^T...
逼住唔買兔兔先>/\<!!!#^76^#
明明只差一步就可以同兔兔一齊生活一齊玩.....
但 一個小偷就令我:013: 哼哼哼!

冇兔兔既日子真系好唔充實-3-....好悶呀!

otistou 2009-2-4 01:36:34 PM
咁慘/__\
努力d..儲$$$$!!!!
大富翁 2009-2-4 01:39:21 PM
唔好咁啦!!$$$$$$$$$$$的確令人好煩惱!
光之天使)) 2009-2-4 01:44:01 PM
feel到你果種肉痛.....
cordero 2009-2-4 01:48:48 PM
我個人好懵....#^14^#
電話唔見最少7個.....唔計搵得返果D......
所以我係唔會買2000以上既電話

不如唔好買兔兔,領養LA...
一來唔洗用錢買,又可以幫到無家可歸既兔兔,一舉兩得#^28^#
kkyan01 2009-2-4 02:21:59 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-4 01:48 PM 發表
我個人好懵....#^14^#
電話唔見最少7個.....唔計搵得返果D......
所以我係唔會買2000以上既電話

不如唔好買兔兔,領養LA...
一來唔洗用錢買,又可以幫到無家可歸既兔兔,一舉兩得#^28^#

唔見左電話, 真係好唔方便, 仲要甘貴, 好肉痛啊 >.< :050:
領養可以減少$$$的煩惱, 又可以養到兔兔, 真係好似cordero一舉兩得啊, 你考慮下啦
otistou 2009-2-4 02:25:16 PM
係lo!!!不如領養啦
`Shusonbaby||' 2009-2-4 11:10:50 PM
fee仔會等待佢個女朋友仔#^39^#
TrianPO 2009-2-5 01:30:09 AM
多謝大家門白我呀*﹏*!!
我都有諗過領養,但加加埋埋都要千幾2千.
計多不如計小ma -3-...
放心!!如果有兔兔合眼緣.我一定會去領養><
Vinkivan 2009-2-8 04:18:49 PM
或者你唔好買貴嘅電話囉~!!! 咁就可以慳返多啲錢, 又可以盡快再儲返啲錢養兔兔~
【細賢】)) 2009-3-25 07:45:13 AM
咁你而家買/領左隻兔兔返黎未喔@@?

快速發帖