honey琴日送左隻侏儒兔比我, 因為係旺角買, 所以聽日我地帶佢去屯門做body check!
見到好多post d人都話係mk買果d兔仔好易有病..
但係我暫時又唔覺佢有大問題..梳毛又見唔到有野..都好活潑..見到我入房就會2隻腳企係到@@
希望佢會健健康康啦! !
不過我未買到佢個廁所啊..今日去買袋果陣話無長方形廁所ge貨..
唔知屯門吉之島有無呢..
但係帶佢去睇完醫生又去行陣會唔會唔係咁好?

otistou 2009-2-14 09:11:15 PM
我都係住粉嶺ga wo@@華明..你住邊ga
cordero 2009-2-14 09:12:50 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-14 09:11 PM 發表
我都係住粉嶺ga wo@@華明..你住邊ga

我都係呀~你住邊座??
otistou 2009-2-14 09:19:09 PM
耀明呀@@!!!!@@@@
karinaaa219 2009-2-14 09:36:59 PM
@@" oh!!
咁多人住粉嶺!!!哈哈
我係康明啊!!!!!!!!
cordero 2009-2-14 09:38:45 PM
添明呀~#^9_003^#
karinaaa219 2009-2-14 09:40:24 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-14 09:10 PM 發表
唔緊要啦...佢咁細個....而且仲成日起上面訓..
就算廁所無隔網都無問題
因為成日企起個d網會生腳倉....
咁你可以順道起廁所附近加埋草架同水樽。
因為好多兔兔都好鐘意一邊食一邊柯
所以可以順便教埋佢去廁所 ...

咁但係d人又話唔好比佢踩返自己d尿尿ge?
咁點好呢!! 我怕佢用慣左而家個廁所遲d買個新野比佢佢唔用牙
有冇人知道邊到而家可以買到兔仔廁所 :056:
呢一隻又好唔好用?  http://buyeasy.q-pets.com/dotcomhkshop/popup_image.php?pID=77
otistou 2009-2-14 09:42:38 PM
好多華明人XD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
otistou 2009-2-14 09:43:21 PM
原帖由 karinaaa219 於 2009-2-14 09:40 PM 發表

咁但係d人又話唔好比佢踩返自己d尿尿ge?
咁點好呢!! 我怕佢用慣左而家個廁所遲d買個新野比佢佢唔用牙
有冇人知道邊到而家可以買到兔仔廁所 :056:
呢一隻又好唔好用?  http://buyeasy.q-pets.com/dotcomhksho ...

呢隻我之前都用開都幾好...不過兔兔大左就唔用個蓋LAW.....我依家仲係到呀
karinaaa219 2009-2-14 09:47:01 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-14 09:43 PM 發表

呢隻我之前都用開都幾好...不過兔兔大左就唔用個蓋LAW.....我依家仲係到呀

我而家打算係q-pet網上購物果到買咋!佢果到話買滿100蚊可以免費送貨ge~.~
但係我又怕佢成日走入去當床咁訓= =
因為我都知佢地唔可以成日踩果d網
cordero 2009-2-14 09:47:24 PM
我地可以搞華明兔會la@.@"
otistou 2009-2-14 09:48:35 PM
我有個FD都係華明..都係有兔仔...咁就有4 個.
你地幾歲呀
華明冇地方放兔仔=3=
cordero 2009-2-14 09:51:19 PM
我21~不過珍珍唔係住我度
karinaaa219 2009-2-14 09:51:45 PM

回復 26# 的帖子

@@"
華明真係無地方放兔仔@@
d公園又污糟...
otistou 2009-2-14 09:51:54 PM
原帖由 karinaaa219 於 2009-2-14 09:47 PM 發表

我而家打算係q-pet網上購物果到買咋!佢果到話買滿100蚊可以免費送貨ge~.~
但係我又怕佢成日走入去當床咁訓= =
因為我都知佢地唔可以成日踩果d網

上次我問過碧湖都冇晒廁所
因為我都知佢地唔可以成日踩果d網<<<<<我覺得冇咩問題
廁所姐...=v=
karinaaa219 2009-2-14 09:52:07 PM
我過多幾日就21 @@

快速發帖