我前日清理豆豆的廁所的時候,看到舊報紙的廣告....
7-11 賣幸運小海星....hk$99,全香港有150間7-11有賣....
我覺得好有趣.....但都唔知邊150間7仔有賣...而且唔知而家仲有無...
昨天行左幾間都唔見有show 出黎...唔知係唔係賣晒...
hh0 2009-2-14 03:49:22 PM
早排都見過D廣告, 真係海星黎? 或者真係生物?
兔仔怡v3v 2009-2-14 03:55:17 PM
你幾時見到嫁@@
我冇見過有得賣呀
smallsuishan 2009-2-14 04:05:35 PM
我都有睇到~~
好似大部份都有~
除左一D係 「up duck」d既位置係冇!!
karen195 2009-2-14 05:09:55 PM
無錯~佢地真係賣寵物海星.....

我係其他版0過,好似話收埋左要問先有.....但d人又話一盒盒放係度賣....

d廣告已經係1月份la....唔知而家仲有無..........
尤尤 2009-2-14 09:23:08 PM
我都有睇到....
我見到係一盒盒.....
都幾得意....#^58^#
karen195 2009-2-14 10:49:29 PM
你係邊到見到呀??

我問過上水...好多間都話無晒貨....
hh0 2009-2-14 11:11:11 PM
今日報紙都有呢個廣告
絨絨妹)) 2009-2-14 11:24:00 PM
我都想買呀, 但係都唔知邊間7仔有得賣??
尤尤 2009-2-14 11:34:15 PM
元朗....
我仲見佢咁得意...
攞過上手睇......
好似99蚊...
karen195 2009-2-14 11:45:15 PM

回復 8# 的帖子

今日邊份報紙有呀??
hh0 2009-2-15 12:06:32 AM
蘋果....成版7仔廣告
話指定150間7仔, 剪印花換購, 截以09年3月3日

hh0 2009-2-15 12:12:48 AM
上水只得新都廣場一樓果間
karen195 2009-2-15 01:00:58 AM
:016: 我今日去過上水新都7-11問過....佢地話無晒貨了......
今日又無買蘋果.....唔知其他地區邊度有.........
hh0 2009-2-15 01:22:18 AM
see see

只影新界區比你看看, 手機影希望不會太矇

快速發帖