-W- 我就...12/2偷偷地整左蛋糕送俾我BF...
驚喜下啦~XD已經post過~不用提啦~

今日呢就...俾返個大驚喜我~xd 意想不到的...事發就係...
初初佢話下午想自己先出家行下~點知臨時話倦唔想出~
我仲以為佢下午會出去買禮物啦~點知又唔出~-W-已經預左無禮物收~
反正佢今日唔送~平日佢見我鍾意咩~佢都會送俾我既~
所以就同佢係家到打下機~上下網咁~等到成5點先出街~
因為本身就已訂左位去日航酒店食自助餐~依個我已知道的~
好啦~搭mtr去~佢話5:30去到~早d行好d~我地食6:30~
去到尖咀~因為我唔知日航係邊~睇地圖啦~諗因為係邊到出~邊到行去~
當我睇完個時~發現唔見左佢~-00-"我以為我睇得太入神~
聽唔到佢叫我行啦~仲周圍搵~最後乖乖地企返係地圖到個等佢...
我又怕佢話我發夢~唔知去左邊~=__="因為我成日都自己行開左~而俾佢罵~
點知想打俾佢之制~佢無啦啦拎住紮花花係我面前~送俾我~-口-"
估都估唔到~我完全唔知~原來佢一早電話訂左~約左個人係mtr交收~
而且我一直都話唔想收花~因為情人節買花好貴-口-"唔想佢花錢~
點知佢最後都買左~xd因為佢知我未收過花~一直以來~我都唔叫人地唔好送花~
其他人會乖乖唔送~點知佢就曳曳偷偷送俾我~>w<雖則如此~
其實我都好鍾意花花~只係唔想佢花太多錢~-_-"今次紮花~成800蚊丫...
仲計埋自助餐~><今個情人節~就花左佢2000蚊丫~係上年既一倍丫...
但係我都好開心~XD好希望年年都同佢過~但唔好年年既費用成倍數~""

wooden 2009-2-15 09:33:34 AM
wa~~~!!! 好令阿d 花花
你男朋友好有心思耶
sweet sweet @w@
cordero 2009-2-15 11:05:17 AM
今年情人節,兔爸無送D咩俾我呀~
不過我就俾左D SURPRISE佢...
我一早約左佢一直去南丫島,跟住又話攰唔去....話係屋企等佢
之後偷偷地去佢公司門口匿埋一邊等佢收工
佢見唔到我,好失望,打電話俾我,講講下我突然出現,佢驚喜到^O^<-咁樣
仲有禮物,就係我之前出過POST叫大家支持下果份,
而家繼續努力緊#^64^#
otistou 2009-2-15 12:38:32 PM
你就好?啦..我自己一個過呀T^T
katatata 2009-2-15 03:07:32 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-15 11:05 AM 發表
今年情人節,兔爸無送D咩俾我呀~
不過我就俾左D SURPRISE佢...
我一早約左佢一直去南丫島,跟住又話攰唔去....話係屋企等佢
之後偷偷地去佢公司門口匿埋一邊等佢收工
佢見唔到我,好失望,打電話俾我,講講下我 ...

其實日日都係情人節~XD 但有時候~俾諗下D鬼主意~
俾D驚喜大家~我覺得會開心D~感動一下~>W<
otistou 2009-2-15 04:52:51 PM
得自己一個過= =
cordero 2009-2-15 07:14:17 PM
原帖由 katatata 於 2009-2-15 03:07 PM 發表

其實日日都係情人節~XD 但有時候~俾諗下D鬼主意~
俾D驚喜大家~我覺得會開心D~感動一下~>W

唔可以懶架~一懶感情好易淡
kittyz 2009-2-15 11:04:39 PM
原帖由 otistou 於 2009-2-15 04:52 PM 發表
得自己一個過= =

呵~我都係自己1個人過~
因為仲未有情人.-.
不過以我咁既年齡,
應該要讀書先岩:067:
cordero 2009-2-15 11:08:08 PM
原帖由 kittyz 於 2009-2-15 11:04 PM 發表

呵~我都係自己1個人過~
因為仲未有情人.-.
不過以我咁既年齡,
應該要讀書先岩:067:

學生要專心讀書~唔好掛住拍拖AR,嘻嘻
我以前係壞學生,所以而家咁辛苦~_~"
elyse)) 2009-2-15 11:19:17 PM
哈哈哈..唔知邊3個人昨天起度狂傾呢...
仲話一個人
cordero 2009-2-15 11:25:42 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-15 11:19 PM 發表
哈哈哈..唔知邊3個人昨天起度狂傾呢...
仲話一個人

哈哈~我認,我有份
mim0510 2009-2-16 12:08:17 AM
情人節係拍拖人事專利:015:
ordinaryyung)) 2009-2-16 03:42:03 AM
我男朋友以前就答應我一年送一鑽石俾我=w=[我開頭以為佢講下]
上年就送了介指~今年我都無預佢再送...因為好貴..
結果今年就送鑽石頸鍊=口=|||[我都是覺得好貴]
加上佢兩次都會有一盒朱古力+大束花花
今年再送多套護膚品~
雖然好好好開心~
但總覺得一到情人節就令佢花太多錢了:046:
Vinkivan 2009-2-16 07:04:26 AM
情人節都冇話特別去邊度慶祝, 尤其兔爸架車有啲唔妥, 一早約咗情人節呢日整車, 所以, 上午嘅節目就只係去整車, 下午就到我部電腦要拎去俾人整, haha~ 情人節真係多嘢整...

之後, 食咗一生人中最早嘅一餐晚飯, 因為七點嗰轉一早俾人book晒, 得四點半同九點, 所以, 我我哋就book咗四點半去食意大利餐, 其實之前同屋企人食過, 不過, 嗰次掛住照顧我姨甥仔都冇乜食過嘢, 今次我就特別要再去呢度食囉~~~

夜晚返屋企整蛋糕, 係我人生中第一個自己整嘅蛋糕, 未知成唔成功, 稍後會出post俾大家睇下~!!

禮物方面, 兔爸就買咗個數碼相架俾我, 佢話等我返香港之後可以擺個相架喺床邊, 擺好多我哋嘅相等我掛住佢喎~~~ ^^
雖然唔係啲好浪漫嘅禮物, 但我都好開心咖~~~

咁我就一直都話冇買嘢俾佢, 而星期五嗰日我仲瞓到佢返嚟我先起身, 等佢盡信我真係冇出過街買禮物, 但其實我一早喺網上揀咗要啲乜, 然後叫我家姐喺香港幫我買咗帶過嚟俾我, 所以佢都唔知囉~~~ 咁加埋我啲包裝, 就收埋咗佢平時擺衫嗰度, 夜晚佢攞衫嗰陣發現咗份禮物, 佢開心到不得了, 佢仲好奇怪點解我會出倒街買嘢呢~~~

臨瞓前佢亦突然從後(我係背住佢瞓)送咗份禮物喺我面前, 好surprise呀!!!! 仲係我之前同佢行街話過鍾意嗰個水晶鍊咀嚟, 真係冇諗過會有第二份禮物囉~~

雖然這一切一切都唔係好多錢, 但佢對我心意已經全單接收, 呢個係我同佢第一過情人節, 希望以後嘅情人節佢都會喺我身邊~~!!!!!!!!
珊迪小姐 2009-2-16 10:20:22 AM
原帖由 cordero 於 2009-2-15 07:14 PM 發表

唔可以懶架~一懶感情好易淡

贊成...-_-
我地近排好淡,所以見情人節就整左小禮物送比男友驚喜下~
哈哈~好在佢都好似幾開心!!

你束花好靚靚呀~~~#^39^#
那些是無忘我嗎?如果想keep耐d,可以趁花還未謝,
將無忘我剪起風乾/夾乾~可以當做乾花啊~~

快速發帖