我知道有好多兔友都有玩facebook入面嘅et Society, 而有啲兔友仲同我add咗tim~!!
唔知一啲新加入嘅兔友有冇玩呢??
如果有嘅話可以pm我add埋一齊玩咖~

不過呢個post係想同大家分享一下pet society嘅物件, 如果各兔友想為你虛擬世界嘅寵物扮靚靚, 整靚佢哋嘅居所, 想買嘅嘢又唔夠錢, 或是想抽嘅special嘢抽唔倒, 只要喺度留個言想要乜, 我都盡量滿足大家, 如果大家唔知啲物件叫咩名, 可以去呢個網址: http://kogaweb.net/index.php 瀏覽

所有嘢都唔需要用物品更換~

希望大家玩得開心~

PS:某些物件數量有限, 可能需要時間輪候

今個星期Mystery Box嘅Special Item及Gold Mystery Box non-shop item, 大家睇睇有冇啲乜嘢啱啦!!

Chrome Mobile.png (4.93 KB, 下載次數: 392)

Special Item 1:Chrome Mobile

Special Item 1:Chrome Mobile

Stainless Steel Toilet.png (6.2 KB, 下載次數: 369)

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Special Item 2:Stainless Steel Toilet

Chrome Laptop.png (3.29 KB, 下載次數: 366)

Special Item 3:Chrome Laptop

Special Item 3:Chrome Laptop

pet item.jpg (225.23 KB, 下載次數: 390)

Gold Mystery Box non-shop item

Gold Mystery Box non-shop item

elyse)) 2009-2-18 04:20:30 PM
你個有錢人間屋D野全部都係貴野...:065:
hamster1013 2009-2-18 04:28:31 PM
你知唔知我喺ET SOCIETY係邊個呢?
我升到23, 啱啱有5間房喇!!
都未多謝你送部電話俾我添, 哈!! #^9_003^#
我仲諗緊點整D房呀!!!!
glendy 2009-2-18 04:54:46 PM
你地有冇人有八爪魚隻公仔呀?

可唔可以add埋我呀...

thx...
jj08 2009-2-18 05:45:14 PM
:039: hihi~~
我都有玩啊~~我而家升到25
可以add埋我嗎?
麻煩pm我~thx~~
:014:
hamster1013 2009-2-18 05:47:31 PM
嘩~ 原來哩度個個都好高分,
仲好有錢添!!!
真係羡慕死我喇!!
我想問點先可以好以你哋咁高分同咁多錢呀!!!
我有好多嘢都想買, 但係唔夠錢..... #^56^#
Vinkivan 2009-2-18 06:03:15 PM
原帖由 glendy 於 2009-2-18 16:54 發表
你地有冇人有八爪魚隻公仔呀?

可唔可以add埋我呀...

thx...

add咗你喇~~ 等緊你嘅回覆~~
Vinkivan 2009-2-18 06:04:39 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-2-18 16:28 發表
你知唔知我喺ET SOCIETY係邊個呢?
我升到23, 啱啱有5間房喇!!
都未多謝你送部電話俾我添, 哈!! #^9_003^#
我仲諗緊點整D房呀!!!!

我知你係邊個呀~~~
唔駛客氣, 最緊要大家開心啦~~~
elyse)) 2009-2-18 06:06:02 PM
哈哈~我都想知想知點樣高分d同咁多錢....
如果升級又要幾千分先升到1級...
真係探人探到手都累牙...

但我見有d fd可以一日升幾級....:063:
Vinkivan 2009-2-18 06:06:32 PM
原帖由 jj08 於 2009-2-18 17:45 發表
:039: hihi~~
我都有玩啊~~我而家升到25
可以add埋我嗎?
麻煩pm我~thx~~
:014:

已pm你~
SHARON 2009-2-18 06:07:26 PM
我未玩過.....真的好好玩架??
Vinkivan 2009-2-18 06:07:48 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-2-18 17:47 發表
嘩~ 原來哩度個個都好高分,
仲好有錢添!!!
真係羡慕死我喇!!
我想問點先可以好以你哋咁高分同咁多錢呀!!!
我有好多嘢都想買, 但係唔夠錢..... #^56^#

hehe~~~ 我不停張啲禮物send來send去就會好快加分咖喇~
你有啲咩想要呀?? 話我知我send俾你呀~!!
Vinkivan 2009-2-18 06:09:01 PM
原帖由 elyse 於 2009-2-18 18:06 發表
哈哈~我都想知想知點樣高分d同咁多錢....
如果升級又要幾千分先升到1級...
真係探人探到手都累牙...

但我見有d fd可以一日升幾級....:063:

不停"啐"隻pet pet就會加分同錢, 我一日"啐"幾個鐘咖~!!
Vinkivan 2009-2-18 06:11:09 PM
原帖由 SHARON 於 2009-2-18 18:07 發表
我未玩過.....真的好好玩架??

係呀~~ 好好玩咖~ 你都add嚟玩啦啦~~ 隻pet pet嘅眼耳口鼻顏色都係一一自己決定, 好有親切感咖!!
SHARON 2009-2-18 06:28:03 PM
咁咪可以整隻似自己兔兔既PET囉:023:

快速發帖