大執位

hh0 發表於 2009-02-19 12:57|只看該作者|倒序瀏覽|打印
最近趁放大假同班寶貝大執位,
雖然無華盛咁有心思,但能力有限,我都好滿意la,
籠裡面實際上咩都無......#^51^#

只係拆左個3層籠,做番單層向橫發展加大活動範圍
又做左個新的超級大大大廁所,以後3隻就唔使爭廁所
最初黑孖同栗子搬左之後食少all少飲少,擔心死~
係咪唔鍾意呢.....無得跳上跳落?
好在依家已經回复正常,廁所又常滿 #^79^#

cordero 2009-2-19 01:01:51 PM
恭喜恭喜,兔兔又日日生金蛋
珍珍都係,食返多D草LA,,,仲粒粒足9999,開心死
不如影張相黎睇下兔兔個新居~~#^51^#
hh0 2009-2-19 01:08:06 PM
足金金蛋....無價寶~
等一等,今晚先post相
wesky 2009-2-19 05:48:33 PM
個籠夠大, 有得周圍跑,  一樣咁開心 ^^
jennytyy 2009-2-19 09:09:15 PM
我想睇下你個大廁所呀﹗依家佢地兩個成日都會令個廁所full晒
hh0 2009-2-19 11:04:26 PM
依個就係新居喇, 真係咩都無, 多D地方走動
夏天快到, 外面成塊磚地涼浸浸架
今晚仲見到好開心甘跳出跳入彈彈下跳舞
返工同夜晚就會收窄個圍欄, 好似關左入籠甘樣

cordero 2009-2-19 11:07:44 PM
wa...好正.....可惜屋企無位...唔可以俾珍珍咁...
不過珍珍會咬圍欄咬到好嘈...........
hh0 2009-2-19 11:12:51 PM
原帖由 jennytyy 於 2009-2-19 09:09 PM 發表
我想睇下你個大廁所呀﹗依家佢地兩個成日都會令個廁所full晒

透明果個大箱就係大廁所
原本用開Q免長方形, 但真係好快full, 因為3隻一齊用
又見唔到再大D size, 2個廁所拍埋又有隙位更易all 出界
最後自己整左呢個, 點all 都唔出界~
最開心係巨地肯用呢個廁所, 尿尿100%, cc 90%, 好感動!! :061:
cordero 2009-2-19 11:17:40 PM
呢個兔媽真係叻,教到兔兔咁生性
hh0 2009-2-19 11:17:53 PM
原帖由 cordero 於 2009-2-19 11:07 PM 發表
wa...好正.....可惜屋企無位...唔可以俾珍珍咁...
不過珍珍會咬圍欄咬到好嘈...........

珍珍梗係想出來玩啦,
雖然巨地無咬圍欄但會咬欄旁邊D紙皮,
半夜係度撕紙聲
cordero 2009-2-19 11:23:36 PM
圍欄真係嘈到樓下會投訴#^73^#
hh0 2009-2-19 11:37:36 PM
珍珍拆樓甘勁~~
cordero 2009-2-19 11:46:35 PM
成個8片圍欄都可以靠牙力移得開~#^71^#
絨絨妹)) 2009-2-19 11:59:16 PM
嘩.... 整到好靚靚呀...
我最鐘意個廁所, 又大又方便.
請問下個廁所係用咩架墊住嫁?
hh0 2009-2-20 12:39:01 AM
個廁所係用ab籠塊網底cut 既
原本想用豬仔板但買唔到要訂, 甘自己又想快D整好
咪試下用ab塊網, 又岩位wor

由lee親身示範去cc功架

辦完公即刻走佬

快速發帖