唔知係唔係天氣濕個衰仔心情唔好..

一日內同我係新草上面痾濕佢3次....好似係到扭計咁..唔鐘意食就整濕佢...

一日內換左3次草...揀食到死死死死..:029:
波丸媽 2009-2-19 10:05:53 PM
Mocha曳曳呀.........
佢d脾氣真不少..........
難為左兔爸兔媽成日換草.......

會唔會迫使到你地要買返部抽濕機?
hh0 2009-2-19 11:32:44 PM
mocha唔好甘曳啦
唔食都唔好all 尿落去丫
絨絨妹)) 2009-2-19 11:55:20 PM
絨絨妹都係咁嫁, 日日都會係個草架度尿尿.... #^62^#
大富翁 2009-2-20 12:31:42 AM
我隻衰女都係呀
一唔加草或者太耐冇理佢.就上草兜小個便!好想死!
hh0 2009-2-20 12:45:57 AM
原帖由 絨絨妹 於 2009-2-19 11:55 PM 發表
絨絨妹都係咁嫁, 日日都會係個草架度尿尿.... #^62^#

要霸住D草.....哈哈
Step 2009-2-20 08:34:50 AM
天氣一濕, 啲草好快變到好霉...
但係我見賓仔食淨啲我先再換新
唔係點得掂!!??
珊迪小姐 2009-2-20 09:59:04 AM
Charcoal又係係草草上面尿尿wo...
只會發脾氣掘散哂d草 之後每條都咬一啖
咬斷哂lor~~ 但又吾係食!!! #^62^#
兔仔怡v3v 2009-2-20 10:45:27 AM
我初五都係丫...
之前係呢到見到D兔媽講話可以係家品店到買D兜俾佢當草兜啦...
點知我發覺好似放係籠入面既草兜係好唔掂...
佢一唔鐘意食佢就會痌尿落去...

之後我再睇到有兔媽話兔兔係喜歡一路食一路痌...
依家轉返個掛住籠邊既草架佢就好好多喇...
因為佢冇得再好似之前咁簡只係食葉唔食徑...
依家日日都聽到佢食草食到"爽爽"聲#^64^#
jj08 2009-2-20 12:19:56 PM
我芝麻而家一放出來就係梳化放勁多cc,
之前唔會架...
而家仲成日係梳化張毛毛墊度尿尿,仲要唔止一次,每次小小,小小咁,成日都一晚尿2次,:022:
雖然買個張野都係比佢用,諗住佢尿左都唔會流落梳化,
點知隻仔就梗係要抓開張野至係梳化邊尿尿,激死我啊~~
唔知佢呢d係米嘖尿呢?
佢係男仔,而家都有10個月大啦~~
karen195 2009-2-20 02:40:01 PM
唔知係唔係天氣潮濕呢??
我屋企的豆豆都係.....係個草兜度尿尿.....
又食淨左好多草.....水又飲少左....尿尿都少左......
不過仲好精神.....
BarbaraFok 2009-2-20 02:51:30 PM
依? 聽你地講隻隻兔兔都係咁,
但畢仔唔係喎, 佢反而食多好多草
飲水多左小小, 係米我隻兔有問題呀?
佢食到個肚仔都幾大, 有d驚喎我....:077:
因為佢不嬲都食唔哂草架d草
但呢個星期我日日返到屋企或者
朝早起身都見佢清哂d草.......:043:
momo兔 2009-2-21 02:26:34 AM
最近momo都真係食少左草同埋簡食,但飲水反而多左..
但因用草球所以唔,會在草草度尿尿,cc都正常咁啦...

快速發帖