今日晌樂富吉吉島裡面間Q-PXT見到D好平既貓砂,而且望落幾靚,無乜粉!!忍唔住買左返屋企試...
不過用緊果包未用晒,所以仲未知好唔好用=.=
$30/包,買一送一,每包4L, 即係$30就有8L喇:060:

wesky 2009-2-21 01:05:03 AM
我平時木粒都係 q pxt 買架, 買紙袋果隻, 一次兩袋 =0=
用過話我知好唔好用啊
屋企果袋仲有一半就用完
hh0 2009-2-21 01:19:24 AM
我都就快要買
記住試左好唔好話我地知
[小懶] 2009-2-21 01:45:03 AM
好~ 聽日就試左佢先~
碧玉蘭 2009-3-31 08:11:50 PM
唔知而家仲有無呢個價賣呢???
lovebunny 2009-4-10 11:19:36 AM
請問買左既兔友覺得呢隻貓砂好用嗎???
[小懶] 2009-4-10 12:53:50 PM
我覺得幾好用~ 吸左尿後無其他牌子咁臭~
Goody09 2009-4-10 05:06:36 PM
我買左黎用左一個月呀..好好用...我依家買左隻Carefresh..( 纖維紙屑 ),,兔兔反而唔識去廁所添...依家要$60/3包

kittyyen 2009-4-13 02:02:12 AM
呢隻墊籠底可以麻?:044:
[小懶] 2009-4-13 02:06:51 AM
原帖由 Goody09 於 2009-4-10 05:06 PM 發表
我買左黎用左一個月呀..好好用...我依家買左隻Carefresh..( 纖維紙屑 ),,兔兔反而唔識去廁所添...依家要$60/3包

=口=咁睇黎除左糧草唔轉得之外,連木粒都唔可以話轉就轉wo><
Miyako)) 2009-5-20 10:45:17 PM
我都有買呀:073: 不過點解我係買2送一既=0=不過我覺得ok既,因為我個隻唔識用次所,so要整哂成個龍,佢濕左水就變沙,清潔個時用水一沖就甩又唔會吸唔哂d尿
chocolate301 2009-5-20 11:08:16 PM
其實我想問問木粒濕o左變沙會唔會對兔地唔好架??:020:
hauhau1234 2009-5-27 10:20:58 PM
我覺得都幾好用,好易清理

快速發帖