致各位會員:

由於本網的網存公司-NETICORE.COM.HK 突然失縱,事前並沒有作出任何通知,導致 MINI-HOUSE&ZIZI-LAND 自昨天中午起,一直無法連線!期間引起的不便,敬請見諒。

此外,自昨天起,該網存便失去聯絡,所有客戶的資料備份皆無法取回,損失嚴重,當中包括 MINI-HOUSE 的資料備份。幸好,本網有每月自行定期備份資料的習慣,才使是次事故造成的損失減低。可惜的是,二月二十一日之後的資料,包括會員資料及帖子數據,皆全數失去,未能恢復,本網深感遺憾...因此,二月二十日之後註冊的會員,請重新註冊,不便之處,敬請見諒。

為防日後再發生同類事件,MINI-HOUSE 現已轉用有五年以上經驗的網存公司-TEAMAGIC,希望藉著他們的豐富經驗,以減低風險。另外,本網將由每月備份一次,改為每星期備份一次,以進一步減低將來同類事件造成的損失。

儘管在過去一年,MINI-HOUSE 經歷了很多風風雨雨 ,但我們仍然會堅持 MINI-HOUSE 的信念及使命,一直運作下去。在此,我們衷心感謝,從過去到現在,一直支持 MINI-HOUSE 的會員們。

請繼續支持 MINI-HOUSE,一個為兔友而設的社區。

MINI-HOUSE 就是愛.兔
管理員 啟
Be_Be_1989 2009-3-22 03:24:49 AM
好的....
明白晒....
支持MINI-HOUSE 就是愛.兔
cafekaleo 2009-3-22 03:39:19 AM
加油呀
支持!
norrell 2009-3-22 08:01:34 AM
請加油呀!!!=]
我都會繼續支持呢度架!!
helen_laam 2009-3-22 08:56:05 AM
你o地效率真係好高呀~~
真係好勁!
我會繼續支持呢度o架~~
oscarlik 2009-3-22 09:52:52 AM
勁勁,,,以為無得上了:050:
而家開返真好!!
ping.tat 2009-3-22 11:11:22 AM
上唔到個時真係有d怕怕~好怕之後都上唔到#^56^#
好彩今日一早可以上到
#^65^# 好勁,好快就開返個網站
真係要咀多幾啖,MINI-HOUSE管理員#^9_003^#
cordero 2009-3-22 11:20:56 AM
估唔到咁快開得返~~好感動~~~#^9_003^#
shura 2009-3-22 11:44:23 AM
咁快搞掂哂!!勁=]
Vinkivan 2009-3-22 11:53:55 AM
呢兩日好忙都唔得閒上嚟, 原來發生咗咁大件事, 真係辛苦晒你哋呀!!
wesky 2009-3-22 11:53:58 AM
一日不上 如隔三秋嘛
當然要快D整好啦 :073:
elyse)) 2009-3-22 01:24:05 PM
終於上到啦..真係一日不上 如隔三秋....
尋日仲成日以為有r- channl tim...哈哈哈
kelvinkwan0719 2009-3-22 01:50:39 PM
haha_終於上到喇...可惜 琴日冇左R channel
wm20472 2009-3-22 02:05:02 PM
終於可以上返啦
我找咁多個兔友的網站
以這個最好

管理員先生加油呀~支持你
williamchw 2009-3-22 02:42:02 PM
加油呀
支持!:010: :010: :010:

快速發帖