我唔知momi有分1cut and 2cut. 我一路同兔協買開,但早排佢賣新草,雖然話同momi一個草場,但我兩隻兔兔唔like, 所以去左Q-x 買, 買左兩三轉都ok, 兔兔好好胃口, 但最近買10kg 一盒四包 d 草好粗, 佢地唔多食, 只食葉同花, 食得好小, 最後買d oxbow mix俾佢地食, 但係d oxbow 好碎. 見兔有提到先知有1 & 2 cut 分別.

全新
出售100 per pack
我住TKO,可以附近pack up.
angelshing 2009-3-23 10:42:46 AM
see attached photos

New 3 packs Momi

New 3 packs Momi

兔兔食緊個包

兔兔食緊個包

Rico 2009-3-26 04:25:45 PM
係依個網店買10KGS都係賣緊HK$369 http://www.statixnr/main/web/rabbit.htm, 你會唔會考慮平D賣比心呢? ^-^
angelshing 2009-3-28 08:19:39 PM
我見我兩隻兔食多左小小momi, 我想唔賣啦, 我買入要$410, 經濟唔好唯有叫兔兔屈就一下啦.
Goody09 2009-3-29 01:28:19 AM
依家都未食完幫唔到你呀...2.5kg 食好耐...
angelshing 2009-3-29 11:42:19 AM
Mika_T: 我開左第二包啦啦, 第一包浪費左好多, 如果你近 Po Lam, 我可以比啲你隻兔兔試下, 因為都幾粗未必隻隻兔食.
喵女)) 2009-3-30 10:19:44 AM
其實我想要一包呢=w=但d草好似唔太靚咁wo~~黃黃的~
angelshing 2009-3-30 08:52:06 PM
草係比較黃架,不過十分粗, 可能我成日同阿兔講經濟唔好屈就一下啦, 佢好生性食多左. 因為oxbow太碎, 我每晚揀啲比佢當小食lo
angelshing 2009-3-30 08:59:43 PM
Mika_T: 你通常幾點食完飯, 睇下我放左工未, 可以約你.
angelshing 2009-3-31 09:17:30 PM
你要唔要啲比兔兔試吓先

angelshing 2009-3-31 09:18:11 PM
你要唔啲比兔兔試吓先
angelshing 2009-4-4 05:32:19 PM
Pls Closed this topic

快速發帖