上雅佬睇過拍賣既電剪,有好多款,
唔知邊款好~

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b10054339
呢個就話佢超靜音,我諗兔兔應該唔會驚呱 ?
同埋好似無線既,咁應該唔怕兔兔咬電線啦 ?

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1117392233
small_tra 2009-3-23 08:40:24 PM
我用緊第2果個囉~!
有線好d~一定長期有電~!唔怕剪剪下~冇電~!
我地d兔兔多毛毛~會剪耐d架啦~~!
我諗你同佢剪毛~用咩佢都驚+啦~!
佢都咬唔到電線~因為捉緊實佢~:009:
hamster1013 2009-3-23 08:41:00 PM
我個電剪係旺角金魚街買,
無記錯好似$180,
其實我覺得電剪個個d零件都差唔多,
不過, 有d只可以入電芯, 無得义電,
所以你要睇清楚呀!!
glendy 2009-3-24 10:50:23 AM
我用緊CP-7800都ok, 不過要叉電
頭一次叉電就耐d, 之後每次叉電約3-4小時.
lingyan 2009-3-24 11:18:18 AM
咁180蚊算唔算貴 ?
定係金魚街個d寵物店賣得會平d ?
small_tra 2009-3-24 07:21:56 PM
我買3百幾蚊丫∼!
我本來都覺得平∼睇完你果個價錢..之後....
好貴丫∼!

平成一半∼!
small_tra 2009-3-24 07:23:01 PM
原帖由 glendy 於 24-3-2009 10:50 AM 發表
我用緊CP-7800都ok, 不過要叉電
頭一次叉電就耐d, 之後每次叉電約3-4小時.

個sales冇同我講∼
佢叫我可以一住叉一住用∼!
conycony 2009-3-26 03:17:34 AM
係咪一定要剪毛毛架
我驚會嚇死佢
又嚇剪到肉酸佢會嬲死我

我的仔仔識照鏡"....
成日係全身鏡前發呆.....
small_tra 2009-3-26 07:03:09 PM
熱就要剪~~~長毛o既話
最好剪啦~~佢地好怕熱~~
佢地剪完會好開心~因為:042:
hamster1013 2009-3-26 07:12:38 PM
個電剪依家唔喺我屋企,
所以影唔到相post俾你睇,
個盒係深紅色, 有隻狗喺面,
我喺係金魚街超級xxxx隔離間狗舖到買架!!!

快速發帖