話說有朋友介紹可以幫自己的寵物出書, 我見價錢都唔係好貴(比自己去造平,又包郵費) 諗住幫三兄弟一人做一本留念呀!!#^64^#
如果你地都有興趣做一本, 可以PM我! 佢話仲可以做埋海報呀. 好似好吸引咁!!
(個朋友話今年書展唔會擺檔, 所以無上年個優惠價錢做呀.....)
自己去整既價錢可以去GREEN PRINT個網到睇!
而我地個價就可以PM我地問!

圖片集 放到69張相 15CM X15CM

圖片集 放到69張相 15CM X15CM

圖片集1

圖片集1

圖片集2

圖片集2

印記 放到86張相 20CM X 25CM

印記 放到86張相 20CM X 25CM

印記1

印記1

印記2

印記2

印記磨砂包膠 放66張相 28CM X 21CM

印記磨砂包膠 放66張相 28CM X 21CM

印記磨砂包膠 1

印記磨砂包膠 1

elvisli 2009-3-25 12:30:24 AM
係唔係台灣果個呀?

我都儲緊相幫mocha整一本呀~
絨絨妹)) 2009-3-25 12:40:57 AM
台灣??唔明#^60^#
elvisli 2009-3-25 01:01:49 AM
台灣有個網可以係自己電腦做呢種書..

好似叫 ingtouch~
http://www.ingtouch.com/book/index.php

唔知你係邊一間呢
【細賢】)) 2009-3-25 03:28:02 AM
幾令咁啵@@"

不過我咁大個仔都未去過旅行..冇咩相令/___\

睇下第時有冇機會同隻兔兔整返本啦haha

絨絨妹)) 2009-3-25 09:23:49 AM
原帖由 elvisli 於 2009-3-25 01:01 AM 發表
台灣有個網可以係自己電腦做呢種書..

好似叫 ingtouch~
http://www.ingtouch.com/book/index.php

唔知你係邊一間呢

E間係上年書展戈間呀!100%香港,間公司叫 green print 呀!
珊迪小姐 2009-3-25 10:35:52 AM
只係比相佢 一個價包印包graphic design!!??? @0@
kenixester 2009-3-25 11:03:08 AM
咁姐一本書大約要幾多錢呀
jennytyy 2009-3-25 11:41:27 AM
我都有through呢間公司整呀, 又方便,效果唔錯﹗送俾朋友,佢地都好開心
如果through你整,會唔會再平d呀?我依家有佢地的vip會員價
絨絨妹)) 2009-3-25 01:41:42 PM
原帖由 jennytyy 於 2009-3-25 11:41 AM 發表
我都有through呢間公司整呀, 又方便,效果唔錯﹗送俾朋友,佢地都好開心
如果through你整,會唔會再平d呀?我依家有佢地的vip會員價

係呀, 因為我地識呢間公司既人, 所以經我地整, 會平過vip價嫁!
如果整黎送俾朋友, 朋友收到一定好開心呀!!:053:
我都諗既整多本書同兩張海報送俾公司老死同事!
絨絨妹)) 2009-3-25 01:44:03 PM
原帖由 珊迪小姐 於 2009-3-25 10:35 AM 發表
只係比相佢 一個價包印包graphic design!!??? @0@

係呀, 當然你要俾你想整d咩標題啦, 其他graphic佢包晒嫁
kenixester 2009-3-25 02:20:49 PM
請問姐大約幾多錢一本呀
同埋係咪佢設計埋嫁~~
絨絨妹)) 2009-3-25 02:31:03 PM
原帖由 kenixester 於 2009-3-25 02:20 PM 發表
請問姐大約幾多錢一本呀
同埋係咪佢設計埋嫁~~

PM左你
elvisli 2009-3-25 02:46:26 PM
我都有興趣呀^^

可以 pm埋我嗎
jennytyy 2009-3-25 02:50:55 PM
原帖由 絨絨妹 於 2009-3-25 01:41 PM 發表

係呀, 因為我地識呢間公司既人, 所以經我地整, 會平過vip價嫁!
如果整黎送俾朋友, 朋友收到一定好開心呀!!:053:
我都諗既整多本書同兩張海報送俾公司老死同事!

我要整呀, 你可唔可以pm d details俾我呀?我要整印記的

快速發帖