大家好,

本會應九龍灣德福廣場的邀請,於2009年4月10日至13日協辦一個名為【德福廣場與兔同遊 BunFunLand】之活動,為期四天,節目內容包括:

- 領養小兔計劃
- 留住兔一刻慈善合照
- 兔兔冷知識
- 愛兔慈善義賣
- 養兔知多少工作坊
- 想不到的兔示範
- 靚兔潮服大賽

日期:2009年 4月 10 - 13日
時間:下午一時至晚上七時
地點:德福廣場一期中央展場

今次活動因有不同攤位及活動區,所以需要大量義工協助。
有興趣來幫忙的兔友,請於4月5日 或以前電郵 [email protected] 回覆,並註明可到場幫忙之日期,可選擇超過一天,希望大家能抽空幫忙。

我們會在4月6日 以電郵回覆各位,謝謝!

香港兔友協會 啟

wesky 2009-4-2 05:39:41 PM
如非兔協代言人,  最好避免直接引用全文喔, 避免引起誤會~

我都考慮緊參唔參加好
elyse)) 2009-4-2 05:46:02 PM
我都參加左,不過係最尾個2日牙:021:
hamster1013 2009-4-5 10:20:31 PM
唔好意思, 下次我會留意, 唔會再引用全文架喇~
不過, 今日我上咗去兔協,
個度d人話今年無嘢俾兔兔玩,
同埋唔建議帶兔兔去添!!
當然參加咗比賽o既就一定要去啦!!!
所以我依家都諗緊帶唔帶布甸去好~
wesky 2009-4-5 10:25:56 PM
噢   無野玩  帶兔去都淨係可以抱??
唔係比賽果日會唔會有野玩呢??
小米 2009-4-6 12:15:21 AM
唔係掛? nth 比兔兔玩?
我仲以為嗰日可以比豆豆玩同識吓朋友仔tim
SHARON 2009-4-6 12:32:24 AM
我想帶小明去呀...咁係咪去到都無野玩...
你地會去嗎??
小明都想識新朋友...:021:
hamster1013 2009-4-7 11:56:12 AM
無嘢玩, 就可能唔帶兔兔去lu,
不過仲考慮緊~
elyse)) 2009-4-7 01:25:14 PM
有吧!兔協個blog,話有養兔既人可以戴兔仔去玩"兔來齊齊跳"
都有d想去。

http://hk.myblog.yahoo.com/hkrabbit_org/article?mid=2752
lingyan 2009-4-7 02:10:54 PM
"場內將設有「兔來齊齊跳」的遊戲攤位,讓大家與自己的兔兔一起跳,
一起笑,歡度佳節,歡迎各位愛兔之友帶同自己的兔寶貝一起參與。"

佢係咁寫 ga bor~

睇完佢個時間表,11日個日好似無乜野好睇 ...
其實我對個潮服唔係太大興趣 ...
諗緊不如12日去,順便睇下佢個養兔知多少工作坊「如何讓兔子相處融洽」,
再玩兔來齊齊跳 ....

nytong 2009-4-7 03:11:26 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-4-5 10:20 PM 發表
唔好意思, 下次我會留意, 唔會再引用全文架喇~
不過, 今日我上咗去兔協,
個度d人話今年無嘢俾兔兔玩,
同埋唔建議帶兔兔去添!!
當然參加咗比賽o既就一定要去啦!!!
所以我依家都諗緊帶唔帶布甸 ...

我諗係誤會左九龍灣果個寵物節~
elvisli 2009-4-7 03:47:27 PM
有得玩的話就可能會帶..不如大家約時間去
tiffany2003hk 2009-4-7 05:17:52 PM
我又去呀,個日要幾點去到呀

好緊張呀,哈哈哈...
波丸媽 2009-4-7 06:37:56 PM
如果可以有位放兔玩,咁我都可以考慮下帶隻波波去bor~~~
small_tra 2009-4-7 07:19:40 PM
10號係唔係可以去~?

不如我去睇下先~有冇得玩~?

再覆你地~因為兔爸住九龍灣好近~

費時到時冇~你地白行~!

如果有,你地冇去,咁就浪費左個機會

快速發帖