http://hk.myblog.yahoo.com/jw!Qnhg6kyfGRRAhMSlB4NAuoQ7

唔知呢個主人諗咩!隻狗好慘呀~
cordero 2009-4-3 09:48:39 AM
仲要post出黎.....俾人告虐畜都係自己攞黎.....
debbie1222 2009-4-3 09:52:02 AM
唉...好驚.....唔咁睇....>x<
兔仔怡v3v 2009-4-3 10:06:34 AM
咁隻狗喜歡去個到痌尿咪由得佢囉...
最多放個狗廁所係個個位囉...
駛乜打到爛衣架~_~
logon 2009-4-3 10:22:24 AM
佢寫呢篇野好似諷刺緊大陸人
仲話連大陸既衣架都化學過人
:026:
BarbaraFok 2009-4-3 11:51:24 AM
我覺得冇文化+無常識果個係佢自己
連老公個妹叫乜都唔知
佢唔只冇文化+無常識
直頭係冇家教呀:028:
debbie1222 2009-4-3 11:53:17 AM
有d人嘅行為重衰過d野獸:046:
wesky 2009-4-3 01:19:16 PM
搵人告佢虐畜啦
lingyan 2009-4-3 01:49:06 PM
唔知點解,有少少深同感受 TIM ...

屋企個隻狗同佢隻狗差唔多 ...
打狗屋企人都有,但唔係搵衣架,係寵物店幾十蚊買個D專門係打狗既"騰條" ..

當隻狗教極都唔聽,
俾佢自由係屋企活動而佢又係到搞亂檔,
困住佢又係到亂吠既話 ...
真係好難頂 ...

vice0926 2009-4-3 02:31:41 PM
唉..我諗起一單野..宜家開個post先~
Jessie)) 2009-4-3 03:53:24 PM
教係應該, 有時打打都應該, 不過人唔同小動物, 其實唔洗打得咁大力low, 想打死人咩, 仲要自己post返出來, 佢冇野下嘛?又係有病??其實罵既話佢都會知道你係唔中意, (因為我係用罵的, 打係用手打pat pat )可能佢地會覺得 "我實在係唔想再見到你既潑婦罵街樣, 太煩喇" 而會乖左; 就算係好嬲, 用中力打2-3下已經好夠喇, 唔知個主人學咩人養狗low
小兔兔)) 2009-4-3 04:00:27 PM
呢個人真係有病架!!!!!!!
xyxxz@#&***睇完真係好嬲!!!!
真係變態架!!!!!
cordero 2009-4-3 04:10:20 PM
我有時都會打珍珍patpat,都係輕輕力拍
話兩句....但用衣架打真係好變態
我自己都試過俾衣架打,一樣打到衣架爛
真係好痛好痛,比打狗滕條痛十倍有多
狗狗好慘#^73^#
光之天使)) 2009-4-3 11:54:46 PM
我唔敢睇...
只可以話有時兔兔狗狗唔聽話~
輕輕力拍下鬧下好正常,
但係攪到要用工具黎打...我就覺得會有d過份~
當然,狗既話可能用手拍會有比佢反咬既危險...
唔過份就好.....

我唔敢睇個post...不過我諗用衣架打...果個人都冇乜人性架喇
firen_freeze)) 2009-4-4 01:07:03 PM
我有睇埋佢其他POST,要先了解E個人先可以評論....

睇落佢好似精神壓力好大咁,成日驚自己一個人訓,驚老公出軌.....

不過呢,從佢DESCRIPTION睇黎,佢D狗狗做左虧心事已經好驚,佢仲要咁打佢地,我諗狗狗要報復所以先教極唔聽...

人地家事,我地管唔到咁多,惟有祈求佢D狗狗唔會有事啦...

快速發帖